333 önbecsülés növelő megerősítés

Az agykutatás eredményei alátámasztják, hogy elménk megújítható. A mérgező gondolatoktól és érzelmektől igenis meg lehet szabadulni. A gondolatok mérhetőek, az agyunkban fizikai területet foglalnak el, növekednek és változnak. Minden döntésünket, szavunkat, tettünket és fizikai reakciónkat befolyásolják.

333
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a fizikai, érzelmi és elmebeli problémák akár 80%-a is gondolkodásmódunk következménye lehet. Van azonban lehetőség arra, hogy megtörd a mérgező gondolatok láncolatát, és olyan egészséges gondolkodásmódot alakíts ki, ami nemcsak nyugalmat hoz viharos gondolataid helyére, hanem az önbecsülésed szintjére is hatással van.

Használd föl a szavaidat céljaid sikeres eléréséhez!

Ha folyton negatív gondolatokkal táplálod magad, nagyban rontod az esélyeidet egy elégedett, boldog, sikeres életre. Az önkritika ugyanis kortizolhormont, azaz stresszhormont szabadít fel a szervezetedben, az állandó stressz pedig depresszióhoz vezethet.

Használj önmegerősítéseket. Olyan mondatokat, amelyek pozitívak és ismételgesd őket magadban, kondicionáld át a gondolkodásodat egy másik, pozitív frekvenciára! Idővel ezek a pozitív önmegerősítések semlegesíteni fogják a negatívat, azáltal, hogy nem kapnak figyelmet, ami életben tartaná őket. Ebben lesz segítségedre a 333 önbecsülés növelő megerősítések gyűjteménye önszeretet, önelfogadás, testszeretet, pozitív énkép és önbizalom témakörökben.

Mit tartalmaz a pdf formátumban letölthető melléklet?

  1. Használati útmutatót, hogyan alkalmazd ezeket a megerősítéseket a leghatékonyabban
  2. 333 önbecsülés növelő megerősítéseket önszeretet, önelfogadás, testszeretet, pozitív énkép, önbizalom és magabiztosság témakörben.
  3. A megerősítések mellett még további hasznos tanácsokat is küldünk az önbecsülésed növeléséhez.

333 önbecsülés növelő megerősítés ingyenes letöltése

Fontos! Én sem szeretem a spameket. Email címed másnak nem adom ki. Ha freemail, indamail, citromail levelezőrendszereket használsz, nem biztos hogy leveleinket megkapod. A Gmail levelezőrendszerében ellenőrizd a promóciós vagy spam mappádat.