Tarts Velünk Te is!
24337 regisztrált felhasználó

Terjeszd a boldogságot a munkahelyeden!

A boldogság témájával nagyon fontos foglalkozni a munka világában is, hiszen az emberi élet egyik legfontosabb területe a munka, és az emberek az idejük legalább egyharmadát munkával töltik. A legtöbben azonban olyan elgondolás szerint állnak a munkájához, hogy „Ha keményen dolgozom, sikeres leszek, és sok pénzem lesz, és akkor boldog leszek”.  Csakhogy a kutatások mást bizonyítanak. A pozitív pszichológia és az idegtudományok területén végzett kutatások minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a siker és a boldogság között fordított viszony áll fenn. Tehát ma már tudjuk, hogy a boldogság a siker előtt jár és nem pedig annak az eredménye. Még egyszerűbben:

Aki boldogabb, az sikeresebb!

Ez az alapja a programunknak!

Sok ezer tudományos tanulmány megerősítette, hogy a boldogság és az optimizmus biztosítja a hajtóerőt a jó teljesítményhez és a célok eléréséhez. Azt is pontosan tudjuk már, hogy nem elég csak várni a boldogságot, hanem folyamatosan tenni kell azért. Aki folyamatosan pozitív működésre programozza az agyát, az motiváltabb, hatékonyabb, ellenállóbb és kreatívabb lesz, ez pedig feltétlenül növeli a teljesítményt és a sikert.

Programunk 10 hónap során ebben kíván segíteni. A címnek megfelelően - Terjeszd a boldogságot a munkahelyen! - arra hív fel, hogy légy a boldogság „titkos ügynöke” a munkahelyeden.

Bővebb információt a programról a letölthető dokumentumban találsz majd.

Az itt leírt gyakorlatok olyan irányadó ötletek, melyeket szabadon változtathatsz kreativitásodhoz igazítva. A technikákból annyit építs be a munkahelyi életedbe, amennyi vállalható számodra. Ha egy gyakorlatot elvégzel, már azzal is nagyon sokat tettél, hogy a munkahelyed egy még jobb hely legyen!

Ahhoz, hogy letölthesd a 2015 szeptemberétől 2016 júniusáig folyamatosan feltöltött ötletes feladatainkat, regisztrálj be a Boldogságprogramba:

Regisztráció a Boldogságprogramba

Hidd el, hogy ha a Te boldogságszinted emelkedik, akkor az egész csapat, akikkel együtt dolgozol, egy kicsit jobban fog teljesíteni, mer az a pici boldogság, amivel Te járulsz hozzá az egészhez, nagyon sokat számít! Ne feledd: Jobb veled a világ! A munkahelyeden is.

A feladatokat - szeptember elsejétől - belépést követően a Havi munkafüzet menüpont alatt találod!

Hajrá!

Terjeszd a boldogságot a munkahelyeden!