Tarts Velünk Te is!
24424 regisztrált felhasználó

Terjeszd a boldogságot a családodban!

A család, az a hely, ahol az ember "készül", személyisége alakul. A társadalom alappillére a gyermekek elsődleges szocializációs közege. A család dinamikus egység, amely az idők során változik és fejlődik és sorolhatnánk még a család meghatározásait, de nem az a célunk, hanem hogy a családod boldog vagy még boldogabb legyen! 

Szánj időt a családodra!

Azt is pontosan tudjuk már, hogy nem elég csak várni a boldogságot, hanem folyamatosan tenni kell azért. Aki folyamatosan pozitív működésre programozza az agyát, az motiváltabb, hatékonyabb, ellenállóbb és kreatívabb, derűsebb lesz, ez pedig feltétlenül növeli a sikert a családban is.

A címnek megfelelően –Terjeszd a boldogságot a családodban! - arra motivál, hogy légy a boldogság „nagykövete” a családodban. Elkezdheted egyedül is a feladatok gyakorlását és figyeld a családod reakcióját. Le is jegyezheted egy füzetbe pozitív tapasztalataidat, amiből erőt meríthetsz, hogy érdemes dolgozni a családod boldogságáért.

Az itt leírt gyakorlatok olyan irányadó ötletek, melyeket szabadon változtass a családodhoz, szabadidődhöz, kreativitásodhoz igazítva. A technikákból annyit építs be az életedbe/életetekbe, amennyi vállalható számodra. Ha egy gyakorlatot elvégzel, már tettél a családod boldogságáért! 

Ahhoz, hogy letölthesd a 2015 szeptemberétől 2016 júniusáig folyamatosan feltöltött ötletes feladatainkat, regisztrálj be a Boldogságprogramba:

Regisztráció a Boldogságprogramba

A feladatokat - szeptember elsejétől - belépést követően a Havi munkafüzet menüpont alatt találod!

Hajrá!

Terjeszd a boldogságot a családodban!