Tarts Velünk Te is!
24227 regisztrált felhasználó

Te melyik úton vagy most?

2016. január 12.

Országos Boldogságprogramunk, amiben szakaszokra bontva foglalkozunk boldogságfokozó szokások megtanulásával - kiváló mutatói annak, hogy érdemes időszakonként megállni, és számvetést készíteni az életünkben. Amikor megszületünk e földi életre, életünk útvonalát spirituális megközelítésben - már kijelölték számunkra. Ez az út nem mindig egyenes és zökkenőmentes. Tele van nagy göröngyökkel, elágazásokkal és útkereszteződésekkel. Nem mondja meg senki sem, hogy merre induljunk és azt sem, hogy hol ér majd véget az utunk. Nekünk kell elindulunk egy irányba, és leküzdenünk a rajta lévő lejtőket és emelkedőket, a tátongó nagy szakadékokat. Lehet, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy utunk csak körbe-körbe visz bennünket és nem haladunk sehová.

Tanulj mindig megállni egy pillanatra

Olyan nem létezik az emberi élet során, hogy mindig csak felfelé haladunk. Vannak pihenőhelyek, ahol meg tudunk állni és elgondolkodni, hogy ez a felfelé emelkedés mennyire tett más emberré minket. Lehet, hogy mindig új és új sikerekre vágysz, miközben a megteremtett bőséget nem élvezed ki igazán? Lehet, hogy az az ember aki előtte voltál, már más személyiség lett és észre sem veszi a körülötte lévő barátait és szeretteit? Sok mindenféle lehet ez a változás. Ezért kell, hogy legyenek pihenők az emelkedő után, hogy ezt átgondold és átértékeld! Mert a siker nem hatalmaz fel arra, hogy megváltozz és elfelejtsd honnan jöttél!

Tanulj meg zuhanni, majd újrakezdeni

Olyan sem létezik, hogy mindig csak lefelé haladsz, mert ha így történne, akkor egyszer csak nem lenne honnan felkelned! A lejtő után mindig egy lassú felfelé ívelő út következik, csak hinned kell benne és rá kell lépned! Ezért NE ADD FEL a lefelé úton, hiszen ha borúsnak is látod az eget, a nap előbb utóbb rád süt és megtalálod az erőt amely segít újra indulni az emelkedő felé! Bízz magadban, és lásd meg azokat a jeleket és segítőket, akik ráterelnek a helyes utadra. Kell, hogy legyen önbizalmad, hogy MEGTUDD csinálni, kell hogy legyen célod, azért hogy legyen MIT megcsinálni, kell hogy legyen erőd azért, hogy legyen MIÉRT tovább menni!

Ne toporogj, ne tétovázz

Olyan viszont létezik, hogy észre sem veszed - folyamatosan körbe és körbe haladsz utadon. Életed minden nap ugyanúgy éled, nem látod a körülötted lévő lehetőségeket, mert építesz egy falat és bezárod magad egy várba, mely áthatolhatatlanná válik mások számára. Ezt a falat a legnehezebb ledönteni, RÁ KELL HOGY ÉBREDJ azonban, ha így teszel és céltalanul körbe-körbe forogsz, nem látod meg a kivezető utad. Arra tudlak csak biztatni, hogy fogadd el a segítséget amit mások kínálnak és élj vele!

Utunk minden ember számára mást és mást tartogat. Fedezzük fel, és lássuk meg a sötét erdőből a kivezető utat, hogy megtaláljuk a tisztást, ahol egy előre megálmodott, céltudatos tervvel, sok-sok  munkával, kitartással , lelkesedéssel felépíthetjük kis házunkat és világunkat! Sok sikert kívánok neked és céltudatos terveid megvalósításához sok-sok energiát, kitartást és lelkesedést!

Napi feladataink segítenek, hogy megtanulj sikeresen célokat kitűzni! Végezd őket minden nap!

 

Szerző
Grófné Czere Anikó

Klubkoordinátor

Grófné Czere Anikó összes írása »

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7830
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.