Tarts Velünk Te is!
23536 regisztrált felhasználó

Grófné Czere Anikó összes írása

aug
14.
A 2016–2017-es évad kiemelkedő eredményei boldogságklubjainkban

A Boldogságprogram harmadik évadjában is velünk tartottak határon innen és túl Boldogságklubjaink. A minden hónapban különböző boldogságfokozó témára épülő klubtalálkozók lehetőséget adtak a résztvevőknek olyan „énidő” eltöltésére, amely nemcsak a személyiségüket fejlesztette, hanem ismeretségeket, barátságokat is eredményezett. Közösen szervezett programjaikkal a klubtagok segítették a közvetlen környezetüket, jó cselekedeteikkel pedig örömet és boldogságot csempésztek saját maguk és mások életébe.

jan
18.
Ünnepek Angyala

A decembert az „Ünnepek Angyala” játékfelhívásunkkal gazdagítottuk. Köszönjük, hogy részt vettetek benne, mostanra kiválasztottuk a győztes Angyalt.

máj
22.
Ha nincs időd az egészségre, majd jut időd a betegségre!

A test előbb-utóbb jelzi a szükségleteit felénk. Kár megvárni, amíg különféle betegségek képében szól arról, mi lenne jó neki. Előzzük meg a problémákat, legyen a mozgás az egészségünk forrása, és ne kötelező önsanyargató feladat!

febr
15.
Klubélet Pécsett

Kiemelkedően mozgalmas klubélet zajlik Pécsett Hargitai Ágnes klubvezető irányításával. Fantasztikus élményeikről folyamatosan tájékoztat minket, ezért most megosztjuk veletek is, hogy milyen közös programokkal tartja össze csapatát.

jan
31.
Amikor gyermekkori álmunk megvalósul!

Emlékszel még, mi volt a te gyermekkori álmod?

jan
21.
Klubélet Kisvárdán

Bemutatjuk Lengyel Tímeát, a kisvárdai Boldogságklub vezetőjét.

jan
12.
Te melyik úton vagy most?

Fedezzük fel, és lássuk meg a sötét erdőből a kivezető utat, hogy megtaláljuk a tisztást, ahol egy előre megálmodott, céltudatos tervvel, sok-sok munkával, kitartással , lelkesedéssel felépíthetjük kis házunkat és világunkat!

dec
8.
Nászút 50 jó cselekedettel

Olvasd el Mark és Ismini történetét, akik egy különleges nászútra indultak, azzal a céllal, hogy boldogságot és örömet okozzanak más embereknek, de valójában a legnagyobb boldogságot és örömet ŐK saját maguk tapasztalhatták meg!

nov
11.
Interjú az Optimista Hónap legjobb klubvezetőjével

Fehér Jánosné Márti három helyen is vezet Boldogságklubot, és szeretettel, hittel, lelkesedéssel terjeszti a boldogságot környezetében. Ismerjétek meg!

TETSZIK AZ OLDAL? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7808
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!