Tarts Velünk Te is!
24398 regisztrált felhasználó

Fodor Katalin összes írása

okt
30.
Az optimizmus tanulható képesség

A sikeres emberek pozitívan állnak az őket körülvevő világhoz, az emberekhez, az eseményekhez, de legfőképpen önmagukhoz. No, nem önimádóan, hiszen tisztában vannak saját gyengeségeikkel és elfogadják azt, a pozitív tulajdonságaikra pedig rásegítenek, hogy egyensúlyba kerüljenek a dolgok.

márc
12.
A nosztalgiázás boldogabbá tehet

A rendszeresen visszaemlékező személyek egy kutatás szerint boldogságfokozódást éltek át, és minél élénkebben elő tudták varázsolni az emlékeket, annál nagyobb mértékben.

márc
5.
Hogyan boldogítanak az apró örömök?

A boldogság egyik legfontosabb összetevője az a képesség, hogy élvezni tudjuk életünk pozitív élményeit, és ezt nem tudod máskor, csak az „itt és most”-ban.

jan
28.
Értékes célok

Növelheti a jövőbeli sikerek és boldogság esélyét, ha tudatosan megjutalmazod magad, amikor elérsz bizonyos mérföldköveket a célhoz vezető úton.

jan
27.
Éld a saját életed!

A sikeres célmegvalósításban fontos, hogy külső vagy belső motivációs erők mozdítanak el terveid, vágyaid felé. Te melyikre vagy hajlamosabb?

jan
10.
A veszteség is motiválhat

Ne feledjük, hogy a boldogsághoz már a célokra való törekvés is elég, nem feltétlenül kell elérnünk őket! Sok mindenre igaz a bölcsesség: "Ha nem akarod, megkapod!"

jan
9.
A célhoz vezető út

Azok az emberek, akik kis lépésekké tudják bontani a céljaikat, nagyobb valószínűséggel érik el a nagy, távolabbi célokat is. Szeretnéd tudni miért?

dec
31.
Szokások új év előtt, s után

Itt van a küszöbön az év vége, ezért szeretnék figyelmetekbe ajánlani néhány jó tanácsot, amit hagyományainkból merítettem és eljövendő új életünk kialakításához szolgálhatnak támaszul.

dec
23.
Hogyan segítsünk önmagunkon?

A kölcsönös egymásrautaltság elfogadása és megértése jelenthetné számunkra, emberi lények számára is a legnagyobb biztonságot. Aki ad, annak adatik, aki segít, az a saját szervezetétől kap segítséget, megújult erőt, belső védelmet.

dec
18.
Mindenki jó

Boldogságprogramunk e havi témaköre biztosan mindenki szívét megtölti szeretettel, embertársi elköteleződéssel, segítőkészséggel, támogatással, és derűvel.

<< < 1 2 3 > >>
TETSZIK AZ OLDAL? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7857
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! 

10 hónapos boldogságprogram témái:

5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság