Tarts Velünk Te is!
23777 regisztrált felhasználó

Leckék - Apró örömök élvezete

1. lecke: Március az apró örömök élvezetének hava

Azok az emberek, akik pozitív várakozással vannak jövőjük iránt nagyobb valószínűséggel bírnak pozitív érzelmi állapottal. Ám ahhoz, hogy ez az állapot fenntartható lehessen, elkötelezettségre van szükség.

2. lecke: Apró örömök a pillanatban

A boldogság egyik legfontosabb összetevője az a képesség, hogy élvezni tudjuk életünk pozitív élményeit. Kezdd el ezt még ma!

3. lecke: Hogyan gyakoroljuk az apró örömök élvezetét? 1.rész

A tökéletes pillanat egy másodpercig, de akár egy hétvégén át is tarthat, ha figyelsz rá. „Élvezd a kis dolgokat, mert lehet, hogy egy nap visszatekintve úgy látod majd: azok voltak a nagy dolgok."

4. lecke: Hogyan gyakoroljuk az apró örömök élvezetét? 2.rész

A pozitív pszichológusok szerint, akik meg tudnak nyílni a körülöttük lévő szép és kiváló dolgokra, azok nagyobb valószínűséggel találnak örömet, értelmet és mély kapcsolatokat az életükben.

5. lecke: Hogyan gyakoroljuk az apró örömök élvezetét? 3.rész

Merülj bele teljesen a jelenbe - áramlatélményt élve át -, és próbálj meg nem gondolni közben semmi másra. Legyen ünnep a valódi élvezet, boldoggá tesz!

6. lecke: Hogyan gyakoroljuk az apró örömök élvezetét? 4.rész

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a nosztalgikus élmények pozitív érzéseket szülnek, megerősítik azt az érzésünket, hogy szeretnek és oltalmaznak minket, és még az önbecsülésünket is növelik.

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!