Tarts Velünk Te is!
22539 regisztrált felhasználó

Hírek

jún
9.
Oktatási és nevelési intézmények májusi élménybeszámolója

Boldogságóra programunkban eddig 1488 csodálatos pedagógus vállalta, hogy 10 hónapon át támogatják a gyerekek mentálhigiénés prevencióját, fejlődését. Elérkezett az Egészséges életmód hónapjának eredményhirdetése.

jún
6.
Az első Boldog Óvoda

Az országban először a Csécsei Gézengúz Óvoda és Bölcsőde vehette át a Boldog Óvoda címet.

jún
6.
Boldog Iskola cím és meglepetés Gyömrőn

Az újabb Boldog Iskola cím tulajdonosa a Gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola és AMI. A cím átadására a helyi Hankó István Művészeti Központban került sor, ünnepélyes keretek között, mivel az iskola az Összetartozás napja alkalmából évzáró gálaműsort szervezett.

jún
1.
Újabb két intézményt köszönthetünk a Boldog Iskolák sorában

Május 30-án mindenki örömére újabb két intézménynek adhattuk át a Boldog iskola címet: az Úri Szent Imre Általános Iskolának és a Recski Jámbor Vilmos Általános Iskolának

máj
24.
Az egészség boldogít

A 10 hónapos ingyenes Boldogságprogram májusi programja az egészséges életmódot népszerűsíti.

máj
23.
Újabb Boldog Iskolák

A mai nap csupa boldogsággal és meglepetéssel telt. Két intézmény is átvehette a BOLDOG ISKOLA címet. A Boldog iskola igazoló oklevelet mindkét helyen Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet vezetője adta át.

máj
23.
Retro Reggeli Torna FLASHMOB

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Retro Reggeli Torna FLASHMOB-ot szervez 2016. május 25-én reggel 8:00-kor a Deák-téren a munkába siető emberek részére. Ha már neked is régi vágyad, hogy részt vegyél egy igazi flashmob-on, akkor itt a helyed!

<< < 2 3 4 5 6 7 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!