Tarts Velünk Te is!
21717 regisztrált felhasználó

Hírek

szept
30.
Jöttek, főztek, győztek, ételt osztottak

A kiskunfélegyházi Boldogságklub már többször is bebizonyította, hogy mire képes egy jó közösség, mennyi mindent tud adni egymásnak, másoknak, a körülöttük lévő embereknek. Az előző évadban méltán kapták meg a Jobb Veled a Világ díjat, jótevő közösségi munkájukért. Egy klub, aki már a harmadik évadban is velünk tart a 10 hónapos Boldogságprogramban.

Kiderült, mi jellemzi a legboldogabb magyarokat

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és Prof. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumának vezetője sajtótájékoztatón mutatta be a Boldogságtérképet, amihez hasonló kutatás még nem készült Magyarországon. A részletes felmérés rávilágít, hogy hazánk különböző régióiban és városaiban mennyire érzik magukat boldognak az emberek, és az milyen összefüggésben van az életkorral, a családi állapottal, vagy éppen az iskolázottsággal.

szept
12.
Szabadegyetemen a Boldogságóra program

A Kodolányi János Főiskola szabadegyetemén 2016. november 9-én Prof. Oláh Attila és Bagdi Bella Pozitív pszichológia, pozitív érzelem a Boldogságóra programon keresztül című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

szept
8.
Folytatódnak a klubvezetők képzései

Az őszi hónap első hétvégéjén ismét új klubvezetőkkel bővült a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogság Intézetének klubvezetői csapata.

aug
29.
Megtartottuk az első klubvezetőképzést a Boldogságprogram harmadik évadában

Ismét nagy lelkesedéssel és újult energiával indítjuk Boldogságprogramunk harmadik évadát! Az előző évad fantasztikus eredményei rávilágítanak arra, hogy egyre többen érzik, még időben vagyunk és tudunk tenni azért, hogy a depresszió ne váljon népbetegséggé.

júl
6.
Kiválasztottuk a Fenntartható boldogság hónapjának klubvezetőjét

Boldogságprogramunk utolsó hónapjában is kiválasztottuk a Hónap Klubvezetőjét. Nézd meg, ki lett az!

jún
30.
A Jobb Veled a Világ tábor élményei

Az idei évben lehetőség nyílt arra, hogy a Boldogságórán részt vevő csapatok közül az első három legaktívabb csoport részese legyen a Jobb Veled a Világ tábornak Mezőkövesden. Ezek a csoportok a Gardonyi4osztaly, 6AosztalyCSENGER, és a MosolyMatyik volt. Nagy izgalommal vártuk a gyerekekkel és pedagógusaikkal történő találkozást. Felejthetetlen élmény volt minden részt vevő számára az együtt töltött idő. De nézzük, mit is csináltunk a három nap alatt.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
3212 84 7744
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!

 

 

10 hónapos boldogságprogram témái:

4. hónap: Boldogító jócselekedetek
5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság