Tarts Velünk Te is!
24235 regisztrált felhasználó

Hírek

okt
25.
Megöleletük az embereket - országos megmozdulásunk az Ölelés Világnapján

evin Zaborney volt az első, aki úgy gondolta, hogy szenteljünk egy napot minden évben az Ölelkezés Ünnepének. 1986-ban ünnepelték meg Amerikában Michiganban először a világon a mentális egészséget nyújtó, boldogság teremtő ölelést. Azóta egyre több ország csatlakozik, többek között Magyarország is. ahol október 15. lett az Ölelés Világnapja.

okt
8.
Jobb Veled a Világ – „ÖLELÉS VILÁGNAPJA”

Október 15-e az ölelés világnapja, alapítványunk az idei évben is kapcsolódik egy országos szervezéssel ehhez a nevezetes naphoz. A programon szívesen látunk minden önkéntest, segítőt, aki kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül szeretne egy igazi szívből jövő ölelést ajándékozni az utca emberének, létrehozva ezzel valódi emberi kapcsolódásokat.

okt
3.
Klubvezetők képzésével indult az október hónap

Boldogságprogramunk optimizmus havának a gyakorlásánál tartunk, de még mindig folyamatosan csatlakoznak hozzánk új klubvezetők. Az október 1-2. napján tartott képzésünkön ismét új klubvezetőkkel bővült csapatunk.

szept
30.
Jöttek, főztek, győztek, ételt osztottak

A kiskunfélegyházi Boldogságklub már többször is bebizonyította, hogy mire képes egy jó közösség, mennyi mindent tud adni egymásnak, másoknak, a körülöttük lévő embereknek. Az előző évadban méltán kapták meg a Jobb Veled a Világ díjat, jótevő közösségi munkájukért. Egy klub, aki már a harmadik évadban is velünk tart a 10 hónapos Boldogságprogramban.

Kiderült, mi jellemzi a legboldogabb magyarokat

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és Prof. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumának vezetője sajtótájékoztatón mutatta be a Boldogságtérképet, amihez hasonló kutatás még nem készült Magyarországon. A részletes felmérés rávilágít, hogy hazánk különböző régióiban és városaiban mennyire érzik magukat boldognak az emberek, és az milyen összefüggésben van az életkorral, a családi állapottal, vagy éppen az iskolázottsággal.

szept
12.
Szabadegyetemen a Boldogságóra program

A Kodolányi János Főiskola szabadegyetemén 2016. november 9-én Prof. Oláh Attila és Bagdi Bella Pozitív pszichológia, pozitív érzelem a Boldogságóra programon keresztül című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

szept
8.
Folytatódnak a klubvezetők képzései

Az őszi hónap első hétvégéjén ismét új klubvezetőkkel bővült a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogság Intézetének klubvezetői csapata.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7831
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! 

10 hónapos boldogságprogram témái:

3. hónap: Társas kapcsolatok
4. hónap: Boldogító jócselekedetek
5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság