Tarts Velünk Te is!
23412 regisztrált felhasználó

Hírek

okt
8.
Jobb Veled a Világ – „ÖLELÉS VILÁGNAPJA”

Október 15-e az ölelés világnapja, alapítványunk az idei évben is kapcsolódik egy országos szervezéssel ehhez a nevezetes naphoz. A programon szívesen látunk minden önkéntest, segítőt, aki kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül szeretne egy igazi szívből jövő ölelést ajándékozni az utca emberének, létrehozva ezzel valódi emberi kapcsolódásokat.

okt
3.
Klubvezetők képzésével indult az október hónap

Boldogságprogramunk optimizmus havának a gyakorlásánál tartunk, de még mindig folyamatosan csatlakoznak hozzánk új klubvezetők. Az október 1-2. napján tartott képzésünkön ismét új klubvezetőkkel bővült csapatunk.

szept
30.
Jöttek, főztek, győztek, ételt osztottak

A kiskunfélegyházi Boldogságklub már többször is bebizonyította, hogy mire képes egy jó közösség, mennyi mindent tud adni egymásnak, másoknak, a körülöttük lévő embereknek. Az előző évadban méltán kapták meg a Jobb Veled a Világ díjat, jótevő közösségi munkájukért. Egy klub, aki már a harmadik évadban is velünk tart a 10 hónapos Boldogságprogramban.

Kiderült, mi jellemzi a legboldogabb magyarokat

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és Prof. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumának vezetője sajtótájékoztatón mutatta be a Boldogságtérképet, amihez hasonló kutatás még nem készült Magyarországon. A részletes felmérés rávilágít, hogy hazánk különböző régióiban és városaiban mennyire érzik magukat boldognak az emberek, és az milyen összefüggésben van az életkorral, a családi állapottal, vagy éppen az iskolázottsággal.

szept
12.
Szabadegyetemen a Boldogságóra program

A Kodolányi János Főiskola szabadegyetemén 2016. november 9-én Prof. Oláh Attila és Bagdi Bella Pozitív pszichológia, pozitív érzelem a Boldogságóra programon keresztül című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

szept
8.
Folytatódnak a klubvezetők képzései

Az őszi hónap első hétvégéjén ismét új klubvezetőkkel bővült a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogság Intézetének klubvezetői csapata.

aug
29.
Megtartottuk az első klubvezetőképzést a Boldogságprogram harmadik évadában

Ismét nagy lelkesedéssel és újult energiával indítjuk Boldogságprogramunk harmadik évadát! Az előző évad fantasztikus eredményei rávilágítanak arra, hogy egyre többen érzik, még időben vagyunk és tudunk tenni azért, hogy a depresszió ne váljon népbetegséggé.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7806
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!

10 hónapos boldogságprogram témái:

7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság