Tarts Velünk Te is!
22539 regisztrált felhasználó

Hírek

ápr
24.
Több, mint százezren daloltak a Föld védelméért

A Jobb Veled a Világ Alapítvány egyedülálló, a Föld Napja alkalmából rendezett akciójában 120 ezer ember énekelt együtt Bagdi Bellával és az Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő gyerekkórussal. Április 21-én, pénteken az eseményhez készült dal, a Gyújts egy gyertyát a Földért 27 országban csendült fel Ausztráliától az USÁ-ig. Így hívták fel a figyelmet a környezettudatosságra, a fenntartható életmód, és gondolkodásmód mellett való elköteleződésre.

Csatlakozz Te is az Énekelj a Földért! kezdeményezéshez!

A Föld napja világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásunkra – hiszen a mai nap döntése egy másik ember holnapját befolyásolja. A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel.

ápr
3.
21 napos „Ma rám talál a boldogság” kihívás eredményhirdetése

Vajon ki az a 39 szerencsés, akik kitartásukkal jeleskedtek és végigcsinálták a 21 napos kihívást?

jan
18.
Ünnepek Angyala

A decembert az „Ünnepek Angyala” játékfelhívásunkkal gazdagítottuk. Köszönjük, hogy részt vettetek benne, mostanra kiválasztottuk a győztes Angyalt.

okt
28.
Világomban minden rendben van – legnépszerűbb alkotások

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és feltöltötte a Közösségi oldalunkra alkotásait a 7 napon át tartó „Világomban minden rendben van” játékunkban.

okt
25.
Megöleletük az embereket - országos megmozdulásunk az Ölelés Világnapján

evin Zaborney volt az első, aki úgy gondolta, hogy szenteljünk egy napot minden évben az Ölelkezés Ünnepének. 1986-ban ünnepelték meg Amerikában Michiganban először a világon a mentális egészséget nyújtó, boldogság teremtő ölelést. Azóta egyre több ország csatlakozik, többek között Magyarország is. ahol október 15. lett az Ölelés Világnapja.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!