Tarts Velünk Te is!
20680 regisztrált felhasználó

Blog

jan
8.
Az idei az újrakezdés és újjászületés éve lehet

Azt mondják, minden év sajátos üzenettel érkezik meg hozzánk. És személyre is szabhatjuk magunk számára a következő évet. Ennek az évnek a legfontosabb üzenete és megvalósítandó feladata lehet akár ez: bármit megteremthetsz, amit szeretnél! Itt az idő, hogy célba érj!

jan
2.
A sikeres célteremtés öt lépése

„Haladni akarsz az életedben, de sokszor egyik lábad a féken van. Ahhoz, hogy szabad lehess, meg kell tanulnod elengedni. Elengedni a sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettől. Mi az, amit ma elengednél?” (Mary Manin Morrissey)

dec
29.
Az optimizmus és a várható életkor

December vége van. Értékeljük az elmúlt évet, és tervezzük a következőt. A mindennapjainkban is fontos optimizmus ilyenkor különösen időszerűvé válhat. Azok számára, akik még mindig kételkednek ennek a szemléletnek az erejében, egy kutatás eredményeit foglaljuk össze. Boldog, optimista új évet!

dec
23.
Időt kérek!

Az ünnepek közeledtével gyakran érezzük úgy, hogy fogytán az energiánk. Az ajándékok beszerzése, a vásárlási láz, a sütés-főzés előkészületei. Ráadásul év végén a munkahelyeken is megsokasodhatnak a feladatok. Ehhez képest mindenki arra vágyik, hogy kipihenten, ráhangolódva a karácsony fényére, a szerettei körében jól érezhesse magát.

dec
22.
Mennyibe kerül a boldogság?

Az ünnepek közeledtével előtérbe kerülnek az ajándékozás körüli gondolatok. Kinek mit vegyek? Minek örülne igazán? Mennyibe fog ez kerülni? Az ajándékozás akkor lenne igazán értékes jó cselekedet, ha nem kényszerből történne. Nem azért adnál a szeretteidnek, barátaidnak valamit, mert itt a karácsony, névnap, születésnap, és most ki kell találnom, mit vegyek ajándékba.

dec
18.
Nyugodt készülődés a karácsonyra

A karácsony a nagy várakozás időszaka a családokban. A szülők és az idősebb családtagok nyugalomra, szép, meghitt napokra vágynak, békés, együtt eltöltött időre. A gyerekek leginkább az ajándékokat várják, és a legtöbb esetben már jóval a karácsonyt megelőző hetekben úgy eltölti őket az izgalom, hogy szinte előre programozható a családi katasztrófa…

dec
14.
Adni jó!

Sokszínű világban élünk, másfajta anyagi körülmények között, eltérő kapcsolati rendszerekben, különböző múltbeli megtapasztalásokkal. Az azonban közös bennünk, hogy biztosan mindenki átélte már élete során az adás örömét.

<< < 3 4 5 6 7 8 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
3212 84 7685
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.