Tarts Velünk Te is!
21717 regisztrált felhasználó

Blog

szept
7.
A boldogtalanító nem

Nincs áram, nincs víz, nincs wifi, de még ablak sincs, csak egy szűk bejárat. Sötét van és nyirkos hideg, labirintusok sokasága vezet sokfelé, de tudod-e mindig, melyik a jó irány?

szept
3.
Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Dr. Bagdy Emőke professzorasszony azonos című könyvében megfogalmazott jó tanácsait mutatjuk be neked, a boldogsághoz vezető úthoz.

szept
2.
9 tipp a hála gyakorlására

A Boldogságprogram második évadához érkezett. Első boldogságfokozó témakörünk a hála. 9 olyan ötletet hoztunk neked, amivel gyakorolhatod a hála kifejezését.

júl
31.
Beszélgetés Dr.Bagdy Emőkével a boldogságról

Országos Boldogságprogramunk Fővédnökét kérdeztük egy interjú keretén belül arról, hogy szerinte mi a boldogsághoz vezető út lényege. S mit tehetünk azért, hogy harmonikusabb legyen életünk.

júl
27.
Interjú a Boldogságprogram megálmodóival

A Magyar Coachszemle - Life rovata - interjút készített Boldogságprogramunk koordinátorával Csete Niával. A cikket, és a lehetőséget köszönjük szépen Kovács Petrának.

júl
15.
Mérd meg a boldogságod!

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy megmérd hányadán is állsz a boldogsággal, klikkelj tovább és nézd meg mai cikkünkben. Érdekes boldogság-teszteket hoztunk neked!

júl
14.
Boldogságórák Magyarországon

10 hónapos ingyenes Boldogságprogramunk a gyerekek számára Boldogság órák keretén belül 2015.szeptember 1-től folytatódik! Csatlakozz hozzánk, és segíts boldogabbá tenni a világot!

<< < 31 32 33 34 35 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
3212 84 7744
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

 

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.