Tarts Velünk Te is!
21837 regisztrált felhasználó

Blog

nov
4.
A boldog család 15 titka

Mindannyiuknak vannak elképzelései arról, hogy egy boldog családnak milyennek kellene lennie. A Te családod beleillik ebbe a képbe? Ha nem, ne ess kétségbe. Most beavatunk a boldog családi élet néhány titkába, amelyekkel Te is megtapasztalhatod az otthoni boldogságot. Íme:

nov
2.
Lehet boldogabb egy közösség?

A szakirodalom szerint egy közösség nem csak egyszerűen tagjainak és azok tulajdonságainak összessége, a tapasztalat bizonyítja, hogy az együttességben természetes többlet rejlik az egyedülléthez képest. Mi is ez a többlet? Olvasd el cikkünkben.

okt
30.
7 lépés az elégedettebb és boldogabb élet felé

Nézzük, mi az a 7 lépés, amit érdemes megtenned, ha boldogabb életet szeretnél

okt
28.
Optimista stratégiák

A pozitív gondolkodás előnyeiről szóló tanulmányok szinte minden területen helyet kaptak maguknak, bölcsek, tudósok, orvosok megannyian adták tudtunkra az élet szebbé tételének receptjét.

okt
26.
A boldogság, mint cél...?

Manapság rengeteg formában csaknem közhelyként találkozunk a boldogan élni, boldognak lenni, hogyan legyek boldog kérdéskörrel. Vajon miért foglalkozunk ezzel, miért teszi ki a mindennapjainkat a boldogság kutatása, keresése? Miért vált céllá?

okt
24.
Az optimizmus jegyben jár a mosollyal, derűvel, örömmel

Élj úgy, mintha szeretnéd magad, mert végül még meg is eshet veled. - Vajon mitől és hogyan tudnám elérni ezt a vágyott állapotot? Ha szeretnéd megtudni a titkot olvass tovább!

okt
22.
Optimizmus vagy pesszimizmus: Melyik van jobb hatással egészségedre és életedre?

Néhány kutatás szerint az optimista emberek nagyobb valószínűséggel tovább élnek, azonban az adott helyzettől függően mind az optimisták mind a pesszimisták hordoznak "hasznos funkciókat".

<< < 28 29 30 31 32 33 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
3212 84 7748
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.