Tarts Velünk Te is!
22477 regisztrált felhasználó

Blog

nov
14.
Jutalomfalatok

A boldogságot soha nem kívül találjuk meg, a keresést önmagunkban kell elkezdeni. Ehhez nyújt segítséget a Sonja Lyubormirsky tanításaira alapozott Boldogságprogram. Persze, először azt kellene tudnunk, mi is az a boldogság, amire vágyunk.

nov
12.
Lehetek én is boldog?

A boldogságra nem lelhetünk rá önmagunkon kívül, mert bennünk van. Boldogságprogramunk segít neked megtalálni odabenn! Olvass tovább, hogy megtudd hogyan.

nov
8.
Egyedül is szuperül - avagy a ,,sikeres” kapcsolataink alapja

Belegondoltál már abba, hogy az egyedüllétünk minősége mennyiben határozza meg a kapcsolatainkat?

nov
6.
A boldogság elérése munka, feladat, és szokás

Ha tartósan boldogabbak akarunk lenni, akkor néhány tartós változtatást kell életbe léptetnünk, ami nap, mint nap erőfeszítést és elkötelezettséget kíván tőlünk.

nov
4.
A boldog család 15 titka

Mindannyiuknak vannak elképzelései arról, hogy egy boldog családnak milyennek kellene lennie. A Te családod beleillik ebbe a képbe? Ha nem, ne ess kétségbe. Most beavatunk a boldog családi élet néhány titkába, amelyekkel Te is megtapasztalhatod az otthoni boldogságot. Íme:

nov
2.
Lehet boldogabb egy közösség?

A szakirodalom szerint egy közösség nem csak egyszerűen tagjainak és azok tulajdonságainak összessége, a tapasztalat bizonyítja, hogy az együttességben természetes többlet rejlik az egyedülléthez képest. Mi is ez a többlet? Olvasd el cikkünkben.

okt
30.
7 lépés az elégedettebb és boldogabb élet felé

Nézzük, mi az a 7 lépés, amit érdemes megtenned, ha boldogabb életet szeretnél

<< < 28 29 30 31 32 33 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7765
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.