Tarts Velünk Te is!
22611 regisztrált felhasználó

Blog

máj
24.
Sport, mentális és érzelmi élet

A torna, a testmozgás kiváló segítség a depresszió, szorongás, stressz leküzdésében is, erről írtunk előző cikkünkben. Ebben az írásban a testmozgás általánosan is megélhető fejlesztő, erősítő, megtartó, lelki jóllétet növelő hatásairól olvashatsz.

máj
22.
Testmozgás és mentális egészség

Mindenki tudja, hogy a rendszeres testmozgás jó a test számára. Ám ezen kívül a torna egyben a mentális egészségünk javításának is az egyik leghatékonyabb módja. A következő néhány írásunk ezzel a témával foglalkozik részletesen.

máj
16.
A család egészségének megőrzése

Találjunk vissza a helyes útra! Helyes táplálkozással és rendszeres testmozgással egészséges életet élhetünk – ezt könnyű mondani, de bizony nem könnyű betartani!

máj
12.
Légy boldog! Mert megérdemled!

Életünk célja az, hogy boldognak érezhessük magunkat. Ezért azonban tennünk kell! Nem várhatunk örökké a sült galambra! A boldogság a mi választásunk, tudnunk kell, hogy a gondolataink és a tetteink vezetnek minket a boldogság érzéséhez. Sok minden tőlünk függ! Tegyünk hát érte – de mit és hogyan?

máj
6.
Ép testben ép lélek – egészség és boldogság

A boldogság relatív – mindenkinek mást és mást jelent! De egy biztos, bárkit kérdezünk arról, mi az, ami nélkül számára elképzelhetetlen a boldogság, egészen biztos, hogy a ranglista élén fogja említeni az egészséget. És ez valóban így is van, nem véletlen a régi mondás: Ép testben ép lélek!

máj
5.
Pozitív utak nehéz terepen

Nyugtalankodhatunk a pénz miatt, a munkánkat elveszíthetjük, a gazdaság bedőlhet, járványok törhetnek ki, megöregedhetünk, aggódhatunk az egyre idősödő szüleinkért vagy a gyermekeinkért, akik egy bizonytalan munkapiaci környezetbe születnek… Mindennapi aggodalmaink széles köre ez. Hogyan támogatja mégis a pozitív pszichológia az embereket a nehéz időkben is? – Jelen fordításunkban a megküzdés témájához nyúlunk vissza.

máj
2.
Hogyan boldogít a helyes táplálkozás?

Tudtad, hogy a spenót egy folsavban gazdag zöldség, amely ezáltal jó hatással van a hangulatodra? Hogy a lazac Omega-3 tartalma segít megküzdeni a hangulatingadozásokkal?

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7766
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.