Tarts Velünk Te is!
24424 regisztrált felhasználó

Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogram fővédnökének üzenete

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!

A Jobb Veled a Világ Közhasznú Alapítvány Boldogságprogramjának fővédnökeként szívből köszöntöm a becsatlakozókat és mindenki mást is, aki hozzájárul ahhoz, hogy ez a program virágozzék, fejlődjék, és sok emberhez eljusson. Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! Itt az idő, hogy tegyünk is valamit boldogabb életünkért, ne csupán keseregjünk rajta. A boldogság képessége fejleszthető, a boldogság tanulható!

A boldogság képessége fejleszthető, a boldogság tanulható!

A számszerű tények azt tükrözik, hogy valóban rosszul állunk. Sokat beszélünk a magyarok boldogtalanságáról. A World Happiness Report index szerint az Earth Institute által közzétett jelentésből már 2012-ben kiderült, hogy a 96.helyen kullogunk. A 2013-ban közzétett OECD országok állampolgárainak boldogság-indexe alapján azzal szembesülhettünk, hogy a legutolsó helyen állunk a világ ranglistán, még a fejlődő országok lakosai is boldogabbak, mint mi vagyunk. Ennek pedig nem volna szabad így lennie, még kevésbé így maradnia!

Az első magyar ingyenes Boldogságprogram nem elméleti „kiokosítás”

A 2014 szeptember elsején indult első magyar ingyenes Boldogságprogram nem elméleti „kiokosítás” szándékával közelít hozzánk, hanem tanítani, nevelni akar, boldogságszint növelő technikák tanításával. Cselekvő segítség, amely tíz hónapon át vezet végig egy tréning folyamaton. Minden egyes gyakorlatot egy hónapon át vihetünk be saját programkészletünkbe, ez idő alatt számos tapasztalatra tehetünk szert. 10 hónap alatt tízféle praktikus technikát építünk be saját viselkedés készletünkbe, összegyűjtve és feldolgozva a tréningek során szerzett élményeinket.

Indítványozó ötletgazdája Bagdi Bella énekesnő, pszichovokalista

Esettanulmány értékű beszámolók ezrei állnak már rendelkezésre, és több, mint 100 hazai klub jött létre, hogy lehetőséget adjon a személyes találkozásra. Jelenleg több, mint 7000 felnőtt és mintegy 300 nevelési intézmény csatlakozott ehhez az országos mozgalomhoz. Indítványozó ötletgazdája Bagdi Bella énekesnő, pszichovokalista, aki a lélek hangcsatornáin hallatja a szív igaz dallamait. Ezúttal olyan boldogságtréner, aki erőit, képességeit ennek a valódi közügynek a szolgálatába állította.

Vágjunk bele!

Lelkes csatlakozást, elfogulatlan rácsodálkozást kívánok a program iránt érdeklődő, boldogabb életre, jobb életminőségre vágyó jelentkezőknek, olyan élménykóstolót, amelynek ízei feledhetetlennek bizonyulnak. Ámuljunk rá, hogy a boldogságra való készségünk adott, felébreszthető, kiművelhető és magas szintre emelhető! Ránk fér, vágjunk bele! Minden kedves érdeklődőt és programunkhoz csatlakozót szívből köszönti:

Prof. Dr. Bagdy Emőke
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, professor emeritus
a Boldogságprogram fővédnöke  
                                                       

2014. október 31.

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7861
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! 

10 hónapos boldogságprogram témái:

5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság