Tarts Velünk Te is!
24337 regisztrált felhasználó

Open to the World! Nyitunk a világra!

2015. augusztus 14.

Igen a hír igaz, a 10 hónapos Boldogságprogram idén ősztől új területekre merészkedik, nem kisebb céllal mint szeptembertől meghódítani az egész világot!

A World Happiness Program névre hallgató nemzetközi kezdeményezés, ugyanazokat az elemeket és módszereket tartalmazza, mint az eredeti 10 hónapra megálmodott Boldogságprogram, annyi különbséggel, hogy angol nyelven is be lehet most már kapcsolódni a boldogságot gyakorlók táborába.

Elsőként Európára és Amerikára szeretnénk fókuszálni, lépésről-lépésre kiépíteni a nemzetközi World Happiness Program hálózatot, persze nyitottak vagyunk mindenkire, azaz, ha Üzbegisztánból bejelentkeznek lelkes üzbég önkéntesek, hogy szívesen terjesztenék a programot a saját országukban - nagyon fogunk neki örülni.

A program weboldala a worldhappinessprogram.com szándékaink szerint nemcsak a Boldogságprogram idegen nyelvű közvetítésére szolgál majd, szeretnénk, ha a pozitív pszichológia egyik központi gyűjtő oldala is lehetne.

Csatlakozz a WHP csapatunkba!

Csatlakozz hozzánk, ha beszélsz egy idegen nyelvet és szeretnél nemzetközi kapcsolatokat építeni, egy fantasztikus és inspiráló program keretein belül. Várunk szeretettel akkor is, ha épp külföldön élsz, és helyi szinten szeretnéd a Boldogságprogramot megismertetni az emberekkel.

Írj nekünk az info@worldhappinessprogram.com címre.

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! 

10 hónapos boldogságprogram témái:

4. hónap: Boldogító jócselekedetek
5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság