Tarts Velünk Te is!
24100 regisztrált felhasználó

Megvan a harmadik Boldog iskola hazánkban!

2016. május 18.

A Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, az országban harmadikként vehette át a BOLDOG ISKOLA címet. Az igazoló oklevelet Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ alapítvány elnöke adta át. 

Az intézménybe belépve csodás fogadtatás várt minket: mosolygós kollégák, derűs gyerekek tele élményekkel. A pedagógusok boldogan osztották meg tapasztalatiakat a boldogságórákról. Öröm és megható élmény volt számunkra őket hallgatni. Érzelmek sokaságát élhettük át. Egyik pillanatban könny szökött a szemünkbe a szívhez szóló történetektől, a másikban örömtől sugárzó arccal hallgattuk a lelkes beszámolókat. Belépve a tornaterembe csoda várt ránk. 130 tüneményes gyerkőc énekelte a Jobb veled a világ című dalt. Bella mikrofont kapott és a gyerekekkel közösen folytatta az éneklést.

Hatalmas pozitív energiákkal telt meg a terem. Fantasztikus élmény volt. Azt kívánom, mindenki legalább egyszer legyen részese ennek a csodának. Hiszem, ha megtapasztalja valaki a boldogságórák jótékony hatását, szellemiségét, hangulatát, be szeretné majd építeni mindennapjaiba.

Csatlakozzatok Ti is a Boldogságóra programhoz, pályázzatok a Boldog iskola címre. Miért? Mert együtt munkálkodhatunk tovább egy boldogabb jövő nemzedékéért. Hiszen mi lehet számunkra fontosabb, mint a gyerekek boldogsága. A gyerekek boldogsága a mi boldogságunk is!
www.boldogiskola.hu

 

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7820
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek! 

10 hónapos boldogságprogram témái:

2. hónap: Az optimizmus gyakorlása
3. hónap: Társas kapcsolatok
4. hónap: Boldogító jócselekedetek
5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság