Tarts Velünk Te is!
23536 regisztrált felhasználó

Megtartottuk az első klubvezetőképzést a Boldogságprogram harmadik évadában

2016. augusztus 29.

Az augusztus 27-28-án megtartott klubvezetőképzésen olyan szakemberek vettek részt, akik azonosulni tudtak az alapítvány küldetésével és érzik magukban az elköteleződést és az elhivatottságot. A céljuk, hogy a tudományos kutatásokra épülő boldogságfokozó technikákat, a feladatokat és gyakorlatokat eljuttassák minél több emberhez a környezetükben.

Hamarosan kezdődik a Boldogságprogram harmadik évada!

Ismét nagy lelkesedéssel és újult energiával indítjuk Boldogságprogramunk harmadik évadát! Az előző évad fantasztikus eredményei rávilágítanak arra, hogy egyre többen érzik, még időben vagyunk és tudunk tenni azért, hogy a depresszió ne váljon népbetegséggé.

Köszöntjük új klubvezetőinket!

Az első nap alapítványunk elnöke, Bagdi Bella - a Boldogságprogram megálmodója és elindítója - bemutatta az alapítvány tevékenységeit és eredményeit, ismertette a klubokkal és klubvezetőkkel szembeni elvárásokat. A klubtalálkozóknak minden hónapban van egy témája, az elméleti hátterét a pozitív pszichológia kutatási eredményeivel támasztjuk alá, és minden módszer, technika is eköré a szemlélet köré épül fel. A nap további részében egy-egy blokban ezek részletes bemutatása történt játékos gyakorlati feladatokkal színezve.

A klubok tíz hónapos programra az alábbi témák köré épül:

  • HÁLA
  • OPTIMIZMUS
  • ÖNBECSÜLÉS
  • JÓ CSELEKEDETEK
  • CÉLOK KITŰZÉSE ÉS ELÉRÉSE
  • TÁRSAS KAPCSOLATOK
  • MEGKÜZDÉSI STRATÉGIÁK
  • APRÓ ÖRÖMÖK ÉLVEZETE
  • MEGBOCSÁTÁS
  • TESTMOZGÁS ÉS SPORT GYAKORLÁSA

A klubtalálkozók célja azon kívül, hogy növeli a klubtagok személyes fejlődését és a pozitív életszemlélet elsajátítására való képességet, létrehoz egy összetartó közösséget is. Ehhez ad segítséget a sok-sok páros és csoportos játékos gyakorlat. A klubvezetők több módszert is kipróbálhattak Dobrova Zitának köszönhetően.

A második napon a klubrendszer működéséről és a klubvezetői feladatokról tájékoztatta a leendő klubvezetőket a klubkoordinátor Grófné Czere Anikó. Ezen a napon is szórakoztató és egyben nagyon tanulságos feladatokat és játékokat ismertettünk.

Gratulálunk a Boldogságprogram új klubvezetőinek!

Szeretettel várjuk a következő képzésre is jelentkezőinket, melyet szeptember 3-4-én tartunk.

Jobb Veletek a Világ!

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7808
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!