Tarts Velünk Te is!
23204 regisztrált felhasználó

Magyarország legboldogabb pontja

2015. augusztus 10.

Országos ingyenes Boldogságprogramunk első évadja sikeresen befejeződött június 30-al. 9727 regisztrált tagunk egyöntetűen velünk tart idén szeptemberben is, hiszen a Boldogságprogram újraindul! Az első 10 hónapos közös tanulás fénypontja 2015. november 28-án Budapesti Kongresszusi Központban lesz, ekkor tartjuk ugyanis nemzetközi Boldogság Mesterkurzusunkat. Ezen a napon itt lesz Dr.Sonja Lyubomirsky az egyik legelismertebb nemzetközi boldogságkutató, a pozitív pszichológia jeles képviselője Los Angelesből. Az ő tanulmányára épült a Boldogságprogramunk. Továbbá előadást tart Dr.Prof.Bagdy Emőke, Feldmár András, Müller Péter, Böjte Csaba Atya, és Oláh Attila a hazai pozitív pszichológia professzora. A nap végén Bagdi Bella koncerttel zárul az este.

Egy nap a boldogság jegyében

Dr.Lyubomirsky a legfrissebb kutatási eredményeiről számol be a magyar közönségnek, Bagdy Emőke Professzorasszony a fenntartható boldogságról, Feldmár András a flow élmény és boldogság kölcsönhatásáról, Müller Péter az önszeretet által elért benső egyensúlyról, Böjte Atya a szeretet hit és szolidaritás boldogságfokozó hatásáról, Oláh Attila Professzor a megküzdés és boldogság teremtés hogyanjáról tart előadást. Bagdi Bella koncertjének fókuszában a boldogság és belső béke megteremtése áll. A nap végére garantáltan mindenki feltöltődve és boldogan indul majd haza.

Egyedülálló előadássorozat neked!

Nem a te hibád, ha boldogtalan vagy! A boldogság ugyanúgy tanulható, mint a szorzótábla! Úgyhogy ne habozz, tanuld meg magyar és nemzetközi boldogságkutatóktól a boldogság "titkát",  ismerd meg a tudomány válaszát és legyél végre tartósan boldog! Ezen a napon nemcsak beszélünk a boldogságról, hanem gyakorlati útmutatót kapsz a kezedbe, mellyel elérheted céljaidat, boldogabb lehetsz és gyermekeidnek is egy boldogabb életszemléletet adhatsz át. A nyugati világ (és ide tartozunk mi is) ma boldogtalanabb, mint valaha. Hiába vagy jóval műveltebb, mint a középkor embere, az iskolában neked sem tanították meg, hogyan kell boldognak lenni. De miért nem? - Hiszen ez az egyik legfontosabb dolog az életben! Sajnos a mai felnőttek gyermekkorában még nem volt lehetőség rá, hogy iskolai keretek között együtt készüljünk a boldogságra.

Gondolkodtál már azon miért vagy boldogtalan? Talán nem ott tartasz, ahol tartani akarsz? Talán nem annyit keresel, amennyit szeretnél? Talán a kitűzött céljaidat még nem érted el? Talán megviselt az élet, és tragédiákat éltél meg tragédiák után? Talán beszippantott a mókuskerék és állandó stresszben élsz? Ezernyi oka lehet, de a végeredmény ugyanaz: azt érzed, hogy nem vagy teljes és nem vagy boldog? A jó hír az, hogy mindegyik kezelhető! November 28-án egyedülálló előadássorozatunkon megtanítjuk neked a hogyant!

Ma már szabad boldognak lenni

Ha a régmúlt időkben nem is volt mindenre lehetőség, ma már nyitott kérdés a személyiségfejlesztés. Szabad beszélni arról, hogy a tananyagon kívül szükséges az ember életébe még valami más is. Önismereti kurzusunk hiánypótló kezdeményezés, ahol boldogság szakértők beszélnek arról mi mindent tehetünk az egyéni boldogságért. A lelki jólét állapota ugyanis nem csak genetikai hajlam vagy a külső körülmények kérdése. Tanulható és fejleszthető képesség! Tegyünk hát meg mindent azért, hogy ne áldozatai hanem cselekvői legyünk az életünknek. Találkozzunk november 28-án, és tegyünk harmonikus életünkért!

További információkat a Boldogság Mesterkurzusról itt találsz >>

Ingyenes Boldogságprogramunk 2015.szeptemberében felnőttek részére újra indul. Csatlakozz hozzánk itt >>

S hogy a csemeték se maradjanak belőle ki, nekik is készültünk valamivel. Nézd meg a gyerekeknek készített Boldogság óra foglalkozásainkat itt >>

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7799
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

A következő Klubtalálkozó időpontja:
május 8., 17:00 óra
Ha szeretnél részt venni, jelentkezz be!
A Boldogságprogram fővédnöke:

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!

 

10 hónapos boldogságprogram témái:

5. hónap: Célok kitűzése és elérése
6. hónap: Megküzdési stratégiák
7. hónap: Apró örömök élvezete
8. hónap: Megbocsátás
9. hónap: Egészséges életmód
10. hónap: Fenntartható boldogság