Tarts Velünk Te is!
24337 regisztrált felhasználó

Légy hálás azért, amid van!

2019. szeptember 24.

Biztosan előfordult már veled, hogy pocsékul érezted magad, és már attól is irtóztál, ha csak ételre gondoltál. Mekkora megkönnyebbülés volt, amikor újra jóízűen ehettél! Máskor azért lehettél hálás, mert elkerültél egy szerencsétlenséget, vagy megoldottál egy súlyos problémát. Lehet, hogy csak halkan, magadban mormoltál el egy csendes köszönömöt, de az is lehet, hogy olyan boldog voltál, hogy átölelted volna az egész világot.

A hála nagyon fontos része az életünknek, minél gyakrabban gyakorlod, annál jobban fogod érezni magad!

Mi mindenért lehetsz hálás?

Nem is gondolnád, mennyi ilyen dolog van! Vannak barátaid, van állásod, otthonod, kedves emberek vesznek körül, jól oldottad meg a feladataidat, szép élményeket szerezhetsz, kedvesek a munkatársaid…

Igazság szerint nem is olyan nehéz a dolgod, ha az életedben olyan emlékeket keresel, amelyekért hálás lehetsz, biztosan találni fogsz ilyeneket bőségesen! Csak nézz körül nyitott szemmel!

Alakíts ki néhány új szokást az életedben!

Keress mindennap olyan eseményeket az életedben, amiért esténként hálát adhatsz! Mire gondolhatsz? Ha csalódás ér, vagy szomorú vagy, tudatosan idézd fel a szép emlékeidet, és mondj érte köszönetet! Szokj hozzá ahhoz is, hogy lefekvés után gondold végig a napodat, és emeld ki azokat az eseményeket, amelyek aznap örömet okoztak neked! Menj el sétálni, és élvezd a környezeted szépségeit!

Vezess naplót, mindennap írd bele, ami pozitív érzéseket keltett benned! Sok örömöd lesz majd, amikor majd visszalapozol az „életedben”!

Mi kell ahhoz, hogy sikerrel járj?

Élesítsd ki a „radarokat” a fejedben! Figyelj, és tudatosan keresd azokat az élményeket, amelyekért hálát mondhatsz!

Az életed, a tested és az egészséged hatalmas ajándék. Gondoskodj róluk, és ezzel is fejezd ki irántuk a háládat! Hálával telve sokkal gazdagabb lesz az életed!

forrás: www.psychotypps.de
 

Szerző

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.