Tarts Velünk Te is!
22612 regisztrált felhasználó

TÁJÉKOZTATÓ LEENDŐ KLUBVEZETŐKNEK

A Jobb Veled a Világ BOLDOGSÁGKLUB egy olyan énidő hely, amely feltölt és a résztvevők személyes fejlődését szolgálja.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK ÉNIDŐRE?

A mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut önmagunkra. Olyan idő, ahol feltöltődhetünk, és csak magunkra figyelhetünk, magunkkal foglalkozhatunk. Mindenkinek szüksége van énidőre. A túl sok elfoglaltság, a munka, a család, a barátok, a mindennapi állandó rohanás, a megfelelési kényszer és a bizonyítási vágy, mind-mind annyi energiát kivesz belőlünk,hogy sokszor fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat.

Kell egy hely és kell az az idő, ahol és amikor feltöltődhetünk, ahol közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, ahol újra motiváltak lehetünk és inspirációkat gyűjthetünk céljaink eléréséhez. Mindenkinek szüksége van olyan tartalmas időre, ami segít bennünket egy minőségibb élet megteremtésében és a mindennapi boldogságszintünk növelésében.

AZ ÉNIDŐS BOLDOGSÁGKLUBOK CÉLJA

A résztvevőket olyan önfejlesztő énidő megtartására ösztönözni, melyek által fejlődhetnek, feltöltődhetnek, felfrissülhetnek, miközben a boldogságszintjük is emelkedik. Ehhez kíván segítséget, inspirációt és motivációt nyújtani találkozóról találkozóra a BOLDOGSÁGKLUB, melyet a Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet indított útjára, a klubokat pedig kiképzett szakemberek vezetik. A találkozók egymástól függetlenek, így bárki bármikor csatlakozhat. A klubtagok számára egy konkrét önfejlesztő énidő program is elérhető, ami a pozitív pszichológia boldogságkutatásaira épül. A program keretében közösen is, de ki ki egyénileg is kipróbálhatja, hogy érzi magát boldogságkutatók által leghatékonyabbnak bizonyult boldogságfokozó technikák gyakorlása közben. Mindez játékos, közösségépítő formában történik.

NÉZD MEG KISFILMÜNKET A KLUBOK ÉLETÉRŐL!

GYERE VELÜNK ÉNIDŐZNI!
JELENTKEZZ ÉNIDŐS BOLDOGSÁGKLUB-VEZETŐNEK!

Amennyiben az alábbi végzettségek vagy tapasztalatok bármelyikével rendelkezel, örömmel várjuk jelentkezésed a klubvezetőképzésünkre!

Elvárt végzettség:

Pszichológus, pszichoterapeuta, mentálhigiénés szakember, életmód / életvezetési tanácsadó, lélekgyógyász, coach, tréner.

Továbbá egészségügyi szakápoló, szociális munkás és pedagógus.

A klubvezetőnek a Boldogság Intézet kétnapos képzését el kell végeznie és vállalnia kell, hogy 10 hónapon keresztül a klubját lelkiismeretesen, tisztességesen gondozza.

Klubvezetőképzés időpontja:

Előreláthatólag 2018. augusztus-szeptemberében.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

KLUBTALÁLKOZÓK HAVI TÉMAKÖREI

A Jobb Veled a Világ BOLDOGSÁGKLUB-ban olyan emberekkel lehet találkozni, akik szívesen ajándékoznak maguknak énidőt, akik fejlődni szeretnének és tenni azért, hogy jobb legyen ez a világ.

A klubtalálkozóknak minden hónapban van egy témája, az elméleti hátterét a pozitív pszichológia kutatási eredményeivel támasztjuk alá, és minden módszer, technika is eköré a szemlélet köré épül fel.

 • HÁLA
 • OPTIMIZMUS
 • TÁRSAS KAPCSOLATOK
 • JÓCSELEKEDETEK
 • CÉLOK KITŰZÉSE ÉS ELÉRÉSE
 • MEGKÜZDÉSI STRATÉGIÁK
 • APRÓ ÖRÖMÖK ÉLVEZETE
 • MEGBOCSÁTÁS
 • TESTMOZGÁS ÉS SPORT GYAKORLÁSA
 • FENNTARTHATÓ BOLDOGSÁG

FORGATÓKÖNYV A KLUBTALÁLKOZÓKHOZ

A klubtalálkozókhoz minden hónapban biztosítunk egy forgatókönyvet, mely tartalmazza az adott téma elméleti hátterét, közösségi játékokat, témafeldolgozó gyakorlatokat. Amennyiben a klubvezető hetente szeretne tartani összejöveteleket, így a többi találkozóra magának kell kidolgoznia a programot.

JÓTEVŐ KÖZÖSSÉGEK MOZGALMA

A klubok célja nemcsak az, hogy a klubtagok egyéni élete fejlődjön, hanem az is, hogy tudatosan tegyenek a közösségük jóllétéért is. Minden klub szabadon eldöntheti, hogy részt akar-e venni a „Jótevő közösségek mozgalma” kezdeményezésünkben olyan programokkal, amelyek által a városuk egy adott csoportjáért tesznek jót. Pld. meseolvasás beteg gyerekeknek, süteményosztás idősek otthonában, program fogyatékkal élőknek, ölelésnap szervezése, stb.

A tapasztalat az, hogy ezeknek az eseményeknek köszönhetően a tagok igazi közösséggé válnak, életre szóló barátságok születnek, és azáltal, hogy átjárja őket a hasznosság érzése, még motiváltabbá válnak arra, hogy úgy éljenek, olyan döntéseket hozzanak, hogy jobb legyen velük a világ.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

KI VEZETHET KLUBOT?

Elvárt végzettség:

Pszichológus, pszichoterapeuta, mentálhigiénés szakember, életmód / életvezetési tanácsadó, lélekgyógyász, coach, tréner.

Továbbá egészségügyi szakápoló, szociális munkás és pedagógus.

A klubvezetőnek a Boldogság Intézet kétnapos képzését el kell végeznie és vállalnia kell, hogy 10 hónapon keresztül a klubját lelkiismeretesen, tisztességesen gondozza.

Klubvezetőképzés időpontja:

Előreláthatólag 2018. augusztus-szeptemberében.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

MIÉRT ÉRDEMES BOLDOGSÁGKLUBOT INDÍTANI?

Szakmailag:

 • Ismertségre tehetsz szert szakmailag: a Boldogság Intézetnek több, mint 30.000 hírlevél feliratkozójának, több, mint 20.000 Facebook rajongójának küldjük ki a hírt a klubvezetőinkről, továbbá minden klubvezetőt felteszünk a Boldogság Intézet oldalára, aminek napi több mint 1500 egyedi látogatója van. A helyi sajtó és média rendszeresen beszámol a klubokról.
 • Felkerülsz a boldogsagintezet.hu országos honlapra, egy komoly reklámháttérrel és háttérközösséggel, amelyet szintén az Alapítvány biztosít a számodra, így nem kell saját honlapot fejlesztened. Hírlevelünk, közösségi oldalunk, honlapos felületünk Téged is támogat.
 • Megismerheted és kipróbálhatod magad egy olyan területen ahol eddig még nem próbálkoztál.
 • A te személyes fejlődésed garantált. Önismereted nagymértékben fejlődik. Új készségekre tehetsz szert: elfogadás, empátia, céltudatosság, vezetői képességek, kommunikáció, stb.
 • Havi forgatókönyvet kapsz tőlünk, aminek a segítségével könnyedén tarthatod meg a klubodat.
 • Önéletrajzodban előnynek, pozitívumnak számít ez a munka.
 • Minden olyan anyagot a rendelkezésedre bocsátunk, amivel hirdetni tudod a klubod és a programot: a Boldogság Intézet nevének és logójának a használata, plakátminta, kommunikációs anyagok.

A klubvezetés személyiségfejlesztő hatásai:

 • Garantáltan nyitottabbá, bátrabbá, kommunikatívabbá válsz az életedben, ami által nő az önbizalmad.
 • Ösztönzöd magadat és másokat a boldogság megtapasztalására, tanulására.
 • Tartozhatsz egy közösséghez, ahol hasonló gondolkodású emberek vannak.
 • Jó érzés, hogy jót cselekszel, és valami jót tehetsz magadnak és másoknak.
 • Új barátokra és új kapcsolatokra tehetsz szert.
 • Új belső értékek kerülnek felszínre benned.
 • Pozitív emberek között lehetsz, ahol a hála, köszönet mindennapos.
 • Népszerűségre, ismertségre tehetsz szert.
 • Helyi közösségedet fejlesztheted, közösen tehettek egy jó ügy érdekében.

Anyagilag is megéri klubot szervezni:

Az elmúlt 2 év során a klubvezetőink önkéntes alapon szervezték és tartották meg a klubtalálkozókat. Rengeteg munka és energia egy jól működő klubot fenntartani. Emiatt sokan csak 1 évig (de voltak akik 2 évig is!) tudták az idejüket erre ráfordítani. A Boldogság Intézet szeretne egy olyan szakmai közösségi hálót felépíteni, ahol további fejlődési lehetőséget tudunk biztosítani a tagoknak.

 • A klubfoglalkozások tagdíjából bevételed keletkezik. A tagdíj mértékét te határozod meg. A Jobb Veled A Világ Alapítvány által javasolt összeg 1000-1500Ft/fő/alkalom.
 • Annyi klubtalálkozót tarthatsz, amennyire csak időd van. Akár hetente is.
 • Két klubot is vezethetsz, akár két városban, vagy két különböző korosztálynak: 18-tól 30 éves korig, vagy korhatár nélküli klubokat.
 • További bevételed származhat a kiadványaink, termékeink terjesztéséből.
 • Neked csupán egy egyszeri rendszer- és védjegy használati díjat kell befizetned, aminek köszönhetően nem kell logóra, plakáttervezésre költened, mindent készen megkapsz.
 • Biztosítjuk számodra a további fejlődést. 10 hónap klubvezetés után részt vehetsz a Boldogság Intézet tréneri képzésén, mellyel az Intézet hivatalos trénerévé válhatsz. Ennek feltétele továbbá a pszichológus végzettség és legalább 2 év tréneri tapasztalat.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

HOGYAN INDÍTSD EL A SAJÁT ÉNIDŐS BOLDOGSÁGKLUBODAT?

Azért, hogy erre lépésről lépésre megtanítsunk, kidolgoztunk egy kétnapos képzést. Ezen feltétlenül ott kell lenned ahhoz, hogy klubvezető lehess.
De a képzés után sem engedjük el a kezed. Havonta kapni fogsz tőlünk forgatókönyvet és videó üzenetet is, hogyan vezesd a klubodat hónapról hónapra, sok játékkal és pontos leírással a boldogságfokozó technikák gyakorlásáról.

MIT KAPSZ TŐLÜNK, HA A BOLDOGSÁG INTÉZET KLUBVEZETŐJE LESZEL?

 1. Egy 2 napos képzést, ahol megtanítunk 2 év országos klubhálózatunk tapasztalatai alapján, hogyan működtesd sikeresen a klubodat, hogy sokan vegyenek részt rajta. Továbbá a boldogságpszichológia elméletét is átvesszük.
  Ennek piaci értéke megközelítőleg bruttó 45.000 Ft.
 2. Minden hónapban kapsz tőlünk egy kidolgozott forgatókönyvet, amiben az adott hónap témájához kapcsolódó boldogságpszichológia elméleti hátterét is elolvashatod, hogy a lehető legkevesebb idődbe kerüljön a szakmai felkészülés a klubtalálkozóra. Továbbá közösségépítő játékokat is összegyűjtöttünk neked az adott témához kapcsolódóan, hogy a nevetés is jelen legyen és a közösség fejlődését is támogassuk.
  Ennek piaci értéke per forgatókönyv megközelítőleg bruttó 25.000 Ft.
  A 10 forgatókönyv értéke bruttó 250.000 Ft.
 3. Fölteszünk a Boldogság Intézet honlapjára, ahol bemutatunk téged és jó szívvel ajánljuk az embereknek, hogy menjenek el.
  Ennek reklámértéke felbecsülhetetlen a számodra, mert sok ember meg fog ismerni rajtunk keresztül.
 4. A városodban a szakmai életedet építheted  a klub segítségével.
  Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi munkádat is támogathatja a klubod, ha emberekkel foglalkozol, mert a klubnak köszönhetően még több emberhez juthatsz el, mint eddig.
 5. Nem kell reklámra, grafikusra, logóra költened, mert ezt mind megkapod tőlünk.
  Ennek az értéke szintén felbecsülhetetlen, mert az év során folyamatosan kommunikálni fogjuk a klubok életét és a média is szívesen ír róluk.
 6. Egy teljesen kész rendszert kapsz meg tőlünk, amit már két éve tesztelünk és fejlesztünk folyamatosan. 

Már most 300.000 Ft fölött járunk.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

De mégis, mennyibe fog ez kerülni neked?

Mi segíteni és adni szeretnénk az embereknek, de ahhoz, hogy adhassunk és egyre több embernek segíthessünk, ahhoz egyre nagyobb háttérre van szükségünk, hogy ez megvalósulhasson.

Ahhoz, hogy a klubvezetők számára egész évben folyamatosan rendelkezésére álljon valaki a Boldogság Intézettől, az évi bruttó 3.000.000 Ft fölötti összegbe kerül az alapítványnak (ez az összeg alig magasabb havi lebontásban a minimálbérnél).

Ahhoz, hogy a szakmai anyagokat folyamatosan biztosítani tudjuk a számodra, erre külön szakembert foglalkoztatunk, hogy a lehető legjobbat adhassuk.

Ahhoz, hogy a Boldogságprogram online ingyenes tanfolyama működni tudjon és naprakész legyen, folyamatosan karban kell tartanunk, tartalmakat frissítünk és további fejlesztéseken dolgozunk.

300.000 Ft fölötti értékű ajánlatunk számodra MOST 
CSAK 45.000 Ft + ÁFA (bruttó 57.150 Ft)

Ez a díj két részből tevődik össze: 25.000 Ft + Áfa a képzés díja, valamint 20.000 Ft + Áfa az éves rendszer- és védjegyhasználati díj. A díj azt a célt szolgálja, hogy támogasd az alapítványt azzal, hogy ezt a klubrendszert működtesse és fejlessze.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

Mit tartalmaz az ár?

 1. A 2 napos képzés díját – boldogságpszichológia elmélet és klubvezetői és szervezői gyakorlat
 2. Rendszer- és védjegyhasználati program díját
 3. Folyamatos supportot a 10 hónap alatt – vagyis egy valaki mindig a rendelkezésedre áll, ha kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged
 4. 10 db kidolgozott forgatókönyvet közösségépítő és személyiségfejlesztő játékokkal, hogy a lehető legkevesebb idő alatt fel tudj készülni szakmailag is a klubtalálkozókra
 5. 10 db videót, amit minden találkozón le fogsz tudni vetíteni a klubtagoknak
 6. Fejlődési lehetőséget, továbblépést a Boldogság Intézeten belül, pld. 10 hónap után jelentkezhetsz a tréneri képzésünkre.

Érdemes utána gondolnod!

Ha csak 10 ember van ott a klubodban, ez a díj 3 klubtalálkozó után megtérül. De vannak olyan klubjaink, ahol 25-50 fős a létszám, ilyen esetben akár már rögtön az első alkalommal megtérülhet 1000 Ft-os klubdíj esetén.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

„Hogyan tudom befizetni a képzés díját?”

A képzés díját a Jobb Veled a Világ Alapítvány számlájára tudod elutalni. A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy „Klubvezetőképzés”!

A díj 45.000 Ft + ÁFA, azaz összesen 57.150 FT-ot kell elutalnod.

Ez a díj tartalmazza a 2 napos képzés díját valamint a rendszer- és védjegyhasználati program díját is.

Utalási adatok
Név: Jobb Veled a Világ Alapítvány
Bank: OTP
Számlaszám: 11714013-20001481-00000000
Megjegyzésbe írd be: a saját neved

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

Amit a képzésen megtanulhatsz:

Lépésről lépésre megtanulhatod az énidős BOLDOGSÁGKLUB szervezés és megvalósítás módszertanát. 2 év tapasztalatát osztjuk meg veled, több mint 150 klubot működtettünk ebben az időszakban. Fontos, hogy teljes mértékben tisztán lásd az előtted álló feladatokat, mit vállalsz el és mi a teendőd ezalatt a 10 hónap alatt.
A klubvezetőképzést Bagdi Bella az alapítvány elnöke, vagy egy erre kijelölt személy tartja.

 • Az első nap: a szokásos tájékoztatás után, egyéni és csoportos feladatokra és játékokra kerül sor.  Itt megmutathatod mennyire vagy kreatív és igazi csapatjátékos. Megismerheted, hogy milyen feladatod lesz, mint klubvezető, milyen folyamata van annak, hogy klubtagjaid legyenek és elinduljon a klubod. Hogyan tudod a már meglévő klubtagokat lelkesen megtartani és egy jó kis közösségé alakítani.
 • A második napon egy klubtalálkozót fogunk tartani, olyat, amilyet majd Te is tartasz.  Megkapsz hozzá minden segítséget, útmutatót és segédanyagot. Látni fogod, hogyan zajlik egy klubtalálkozó és mennyire színessé lehet tenni ezeket a havi találkozókat.
  Amennyiben a két napos képzés után úgy érzed, hogy ez a TE utad és lelkesen tudnád vezetni a klubodat, egy szerződéskötéssel a csapatunk tagjává válhatsz, hogy aztán együtt, közösen JOBBÁ TEGYÜK A VILÁGOT!

A 10 hónapos módszer témakörei:

 • HÁLA
 • OPTIMIZMUS
 • TÁRSAS KAPCSOLATOK
 • JÓCSELEKEDETEK
 • CÉLOK KITŰZÉSE ÉS ELÉRÉSE
 • MEGKÜZDÉSI STRATÉGIÁK
 • APRÓ ÖRÖMÖK ÉLVEZETE
 • MEGBOCSÁTÁS
 • TESTMOZGÁS ÉS SPORT GYAKORLÁSA
 • FENNTARTHATÓ BOLDOGSÁG

Lesz egy kis bemutatónk a magyarországi boldogságtérkép legfrissebb kutatási eredményeiről.

További témák, amiket érintünk:

 • A klubrendszer keretei
 • A klubvezetés és szervezés módszertana
 • A közösségépítés alapjai
 • A klubvezetés gyakorlatban

Ezen a képzésen minden információt megkapsz ahhoz, hogyan indítsd el a saját klubodat, továbbá szóróanyagokat, plakátokat, kommunikációs szövegeket, mindent, ami szükséges a klub elindításához.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

Mikor és hol indul a képzés?

Előreláthatólag 2018. augusztus-szeptemberében.

A képzés Budapesten lesz a Jobb Veled a Világ Alapítvány irodájában: Budapest, Hermina út 12. De e-mailben minden részletről értesítünk majd.

„Mit hozzak magammal a képzésre?”

A klubvezetőképzésre jegyzetfüzetre és a lelkesedésedre van szükség. Amikor jössz a képzésre jó, ha már van elképzelésed arról, hogy hol fogod megtartani majd a klubtalálkozóidat.

Milyen elfoglaltsággal jár a klubvezetés?

Eleinte több szervezést igényel. A havi egy találkozókon túl, a klubtagokkal való kapcsolattartás hónap közben is szükséges. De ha erre van a csapatban egy önkéntes jelentkező, ez átruházható másra is. Lehet kérni a klubtagokat, hogy segítsenek be a klubélet fenntartásába. A megtartott klubtalálkozókat visszaigazolásként regisztrálni kell a honlapon, ami kb. 10 perc, hogy folyamatosan képben legyünk a klubod működéséről.

Országos klubvezetői találkozó

Márciusban országos klubvezetői találkozót tartunk, amit a képzésen megbeszélünk majd, viszont azon minden klubvezetőnek, vagy indokolt esetben egy képviselőjének részt kell vennie.

Mi mindent nyerhetsz azzal, ha a Boldogság Intézet védjegyét és az énidős BOLDOGSÁGKLUB program rendszerét használhatod:

 • A Boldogság Intézet nevével és logójával hirdetheted a klubodat.
 • Névjegykártyát készíthetsz, mint a Boldogság Intézet hivatalos klubvezetője.
 • Egy kidolgozott éves programtervet kapsz, részletes forgatókönyvvel és videó üzenetekkel.
 • Felkerülsz az Intézet honlapjára és sok ember megismeri munkásságodat.
 • A városodban téged fogunk ajánlani az embereknek szakértőként.
 • A klubfoglalkozások tagdíjából bevételed keletkezik. A tagdíj mértékét te határozod meg. A Jobb Veled A Világ Alapítvány által javasolt összeg 1000-1500Ft/fő/alkalom.
 • Felkerülsz a boldogsagintezet.hu országos honlapra, egy komoly reklámháttérrel és háttérközösséggel, amelyet szintén a Boldogság Intézet biztosít a számodra, így nem kell saját honlapot fejlesztened. Hírlevelünk, közösségi oldalunk, honlapos felületünk Téged is támogat.
 • A védjegy miatt nem kell logóra, plakáttervezésre költened, minden készen van már.
 • További bevételed származhat a kiadványaink terjesztéséből.
 • Biztosítjuk számodra a további fejlődést. A védjegyes klubvezetők egy éves klubvezetés után elvégezhetik az intézet tréneri képzését, amivel hivatalosan már nem csak klubokat vezethetsz, hanem tréningeket is tarthatsz majd.

Mik a BOLDOGSÁGKLUB elindításának a feltételei még egyszer röviden:

 1. Regisztráció a http://boldogsagintezet.hu (www.boldogsagprogram.hu) oldalon.
 2. A 2 napos képzés elvégzése.
 3. Éves rendszer- ésvédjegyhasználati program díj befizetése: több klub vezetése esetén klubonként 20.000Ft+Áfa/év.
 4. A megtartott klub foglakozásokat a honlapon regisztrálod.
 5. Szerződéskötés a Boldogság Intézettel.
 6. Vállalod a kapcsolattartást a Boldogság Intézettel a 10 hónap során.

Milyen gyakran vannak klubtalálkozók?

Minden klubvezető egyedileg dönti el, milyen gyakran tart klubtalálkozókat. Mi minimum havi 1 alkalmat javaslunk 10 hónapon keresztül.

Milyen hosszú egy találkozó?

A klubvezető dönti el, általában 2-2,5 óra szokott lenni. A találkozó lehetőséget ad a résztvevők számára a tapasztalatok megosztására, kérdések feltevésére, közös gyakorlásra, új kapcsolatok, barátságok kialakítására.

Mi történik a klubtalálkozókon?

Minden hónapban más a téma. A Boldogság Intézet előre meghatározott forgatókönyvet készít minden havi témához. Videón ismertetjük az adott havi téma elméleti hátterét, majd különféle játékokkal gyakorolják az adott témához kapcsolódó boldogságfokozó technikákat a tagok.

Lehet több klub egy városban?

Igen, lehet. Ha neked van saját csoportod, közösséged, amit be tudsz vonni a klubba, akkor mindenképp várjuk a jelentkezésedet! Munkahelyi csoportok is csatlakozhatnak.

Jelentkezem a klubvezetőképzésre >>

MIKOR VAN SZÜKSÉG ÉNIDŐRE?

Ha valaki azt mondja „nekem erre nincs időm”, akkor van a legnagyobb szüksége rá.

KI LEHET TAGJA AZ ÉNIDŐS BOLDOGSÁGKLUBNAK?

Bárki, aki szívesen fejlesztené magát egy olyan közösségben, ahol szintén fejlődni szeretnének az emberek.

KI ÁLL A KLUBOK MÖGÖTT?

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet.

MI A BOLDOGSÁG INTÉZET VISZONYA A VALLÁSHOZ ÉS A POLITIKÁHOZ?

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet politikán és vallásokon kívüli szervezet, ami csak annyit jelent, hogy az Alapítvány nem politizál és nem foglal állást politikai kérdésekben. Továbbá az Alapítvány a vallást magánügynek tekinti és ezért vallási kérdésekkel sem foglalkozik, de az egyházat és az ország vezetőit tiszteli.
A Boldogság Intézet a pozitív pszichológia tudományág szemléletét adja tovább a programjain keresztül a résztvevőknek.

MILYEN GYAKRAN VANNAK KLUBTALÁLKOZÓK?

Változó. Valahol hetente, de van olyan klub, ahol csak havonta.

MIBŐL SZERZI A PÉNZT A BOLDOGSÁG INTÉZET A KLUBOK MŰKÖDTETÉSÉHEZ?

A klubokat a Boldogság Intézet által kiképzett szakemberek vezetik. Ők működtetik, ők szervezik a klubtalálkozókat. Egy ilyen klub működtetése sok időt vesz igénybe és sok munkával jár: a szervezéstől, a közösségépítésen át a szakmai felkészülésig. Éppen ezért a klubtalálkozók 1000-2500 Ft között lehetnek, attól függően, hogy milyen rendezvényt szervez meg a klubvezető a tagoknak. A tagdíjjal a klubtagok a klub működését támogatják.

VAN-E KORHATÁR A KLUBBAN?

Nincs. Viszont már több igény is érkezett arra, hogy jó lenne megszólítani külön a fiatalokat, ezért hoztuk létre az Énidő Klubokat 16-30 év közötti fiatalok számára. A kisebb korosztályoknak ajánljuk a Boldogságórákat.

MILYEN SZAKEMBEREK ÁLLNAK A BOLDOGSÁG INTÉZET MÖGÖTT?

A Boldogság Intézet fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke, tudományos szaktanácsadója Prof. Oláh Attila és az intézet vezetője Bagdi Bella 2-xes aranylemezes és 1x-es platinalemezes életmódfejlesztő énekesnő.

HOGYAN LEHET KAPCSOLATBA KERÜLNI A BOLDOGSÁG INTÉZETTEL?

Legegyszerűbb a klubon keresztül. Vagy az alábbi email címen: info@boldogsagintezet.hu

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KLUBVEZETŐKÉPZÉSRE

Ha freemail vagy hotmail e-mail címmel regisztrálnál, nagy valószínűség szerint nem fogsz tőlünk emailt kapni. Javasoljuk, hogy ezek helyett regisztrálj új email fiókot pl. a gmail levelezőrendszerben és azzal regisztrálj be hozzánk.

Neved: *

E-mail címed: *

Település: *

Telefonszámod: *

Végzettséged: *

Van-e bármilyen klubvezetői tapasztalatod? *

Ha igen, milyen klubot vezettél korábban?

Számlázási címed: *

Megjegyzés: