Tarts Velünk Te is!
21042 regisztrált felhasználó

Klubvezetők

Polt Hajnalka Beáta

Ajka

Hogy miert is lettem klubvezető? Évekkel ezelőtt volt bennem egy érzés,hogy kell valamit tennem, valami dolgom van,de nem tudtam mi az!! Néha màr azt éreztem nem vagyok "normalis" :-). Aztan az élet szépen adta a dolgokat...mindent a maga idejében :-)..Önkéntese lettem az Alapitvanynak, s elindult a

Miókovics Eszter

Balatoni

Eddigi is a pozitív pszichológia eszközeivel végeztem tanácsadói-támogatói-szervezetfejlesztői munkám és szeptembertől ennek jegyében csatlakoztam a Jobb Veled a Világ Boldogságprogramjához balatoni klubalapító és vezetőként. Nagy örömmel vágok bele a 10 hónapos programba!

Szamosvári Anita

Békés

Nagyon szimpatikus a klublégkör, az első évben Békéscsabán végigcsináltam a programot. Úgy érzem, eljött az idő, hogy megosszam másokkal is az ismereteimet, és együtt fejlesszük tovább személyiségünket, egymást segítve! :-)

Szénásiné Varga Katalin

Bonyhád

szerettem volna őnkéntes munkát vállalni. Ez a téma áll a legközelebb hozzám

Braun Toperczer Ágnes (Nesy)

Budaörs

Egészség és életvezetési coachként sokféle módját tanultam meg annak, hogy hogyan hozzam ki a legjobbat azokból, akik ezt szeretnék. A Boldogságprogram is egy nagyon jó lehetőség, hogy újragondoljuk a megélt pillanatainkat és eztán a lehető legjobb színben lássuk a világot és magunkat. Tarts velem!

Ördög Annamária

Budapest 10 Kapcsolódj

Gondolkodásunk, a dolgokhoz való hozzáállásunk nagy mértékben alakítja életünket. Éppen ezért fogott meg a Boldogságklub szellemisége az első pillanatban. A boldogság nem a véletlen műve, hanem döntés. Kapcsolódj be, kapcsolódj ki, kapcsolódjunk össze :-)

Jászay Mariann

Budapest 18

Kedvenc mondatom: Ha boldog akarsz lenni, hát légy boldog! :) A klub remek alkalmat teremt arra, hogy egymást inspirálva egyre boldogabbá, és optimistábbá váljunk.

dr. Körmöczi Zsuzsanna

Budapest 4

"Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az emberi boldogság nem a körülmények szerencsés együttállásából fakad, hanem a saját hozzáállásunk függvénye. J. Locke" Én ebben hiszek, és ezért segítek azoknak az embereknek, akik tenni szeretnének a boldogságukért!

Lobmayer Erika

Budapest 6 Elevo

Gyakorló terapeutaként sok módszert ismerek. A Boldogságprogramot egy nagyon hatékony és gyors boldogságnövelő lehetőségnek érzem, saját tapasztalatból is. Nagy örömmel osztozom ezen bárkivel aki eljön a klubba, egy felszabadító, vidám, barátságos énidőhely estét eltölteni velünk.

Borsodi Gabriella

Budapest 8 Fehér Lótusz

Egyszer azt olvastam valahol: "Mindig azt keresd,ami jót tesz a lelkednek".Szerintem a Boldogságprogram erre igazán alkalmas.Ráadásul azt sok szépet és jót amit itt elsajátíthatunk,közösen megoszthatjuk egymással.Boldoggá téve magunkat és másokat is.Mosolygunk,nevetünk,játszunk,együtt örülünk.

Törő Judit

Budapest Balance

Hiszek abban, hogy a boldogság tanulható! Hiszem, hogy egy jó csapattal együtt, közösen NEKED is sikerülhet, hogy boldogabbá tedd az életedet!

Szarvas Ildikó Kutasi Tünde

Budapest Magnet Ház

Bagdi Bella felkérésére vállaltuk el a klubvezetést

Zárug Zita

Budapest Zugló

Örömteli munkának tartom, hogy segítsük egymást. Miért ne lehetne pont egy ilyen klub keretében megtalálni a segítséget egy teljesebb élethez? Szuper kezdeményezésnek tartom, hogy közösséget alkotva együtt szebbé tesszük a jelent. Itt és most! Ne túléld, hanem megéld! Ezek a zuglói klub mottói.

Tabajdi Éva

Debrecen-Újkert

Pszichológusként elkötelezett híve vagyok a pozitív pszichológiának. Klubvezetőként megtapasztalhattam, hogy a tudományos kutatások a gyakorlatban is megállják a helyüket. Társakra találtam azon az úton, ahol kipróbálhattuk a boldogságfokozó technikákat.

Fehér Jánosné (Márti)

Dombóvár

Nyugdíjas évemre olyan elfoglaltságot kerestem, melyben én magam is fejlődhetek, tanulhatok, Másrészt továbbra is gyakorhatom hívatásomat az emberek megsegítését. Ekkor találatam rá a boldogságprogramra. Nem volt kérdés a csatlakozásom.

Támpa- Hella Ildikó

Dombóvár 2

Évek óta keresem a feladatom, a küldetésem. Mindig szerettem volna valami pluszt nyújtani, embereken segíteni. Magam körül is tapasztalom, amit a tanulmányok igazolnak, hogy szinte mindenki rosszkedvű, boldogtalan. Hát most itt van a módja a segítségnek, boldogan vágok bele!

dr. Jereb Katalin

Gödöllő SZIE

Pozitív életszemléletű voltam és vagyok. Hiszek az emberi jóságban, a szeretet erejében, a mosoly varázsában... Örömöt jelent, hogy mindezeket jól szervezett keretek között közvetíthetem mások felé is.

Bene Györgyné Máté Csilla

Hatvan

Nagyon jó egy első évét betöltött ikerpár anyukájának lenni, de tény, hogy létük új aggodalmakat, nehézségeket hozott az életünkbe. Ez az én motivációm arra, hogy keressem a boldogságot és a fejlődést. Munkám is hasonló filozófiában zajlott mindig tanárként, trénerként, szociális szakemberként.

Novákné Kántor Borbála

Iregszemcse

Jó lenne, ha minél több ember látná meg az élet szépségét, venné észre az apró örömeit. Ebben szeretnék segíteni a BOLDOGSÁGPROGRAM-on keresztül.

dr. Kovács Fatime

Kecskemét Életesszencia

Boldog életre vágysz a szenvedések, problémák helyett? Ebben segít a Boldogságprogram. Én pedig a Kecskeméti Életesszencia Klubbal a gyakorlati megvalósításban támogatlak. Várlak, ha a boldog életre mondasz igent!

Gyapjasne Kocsó Tünde

Kecskemét Harmónia

A mottóm: „Olyan célt tűzz ki magad elé, amely elég nagy ahhoz, hogy a megvalósításához vezető út során olyan emberré válj, amilyenné válni érdemes.” Három gyermekes családanyaként évek óta próbálom megteremteni az egyensúlyt kisebb-nagyobb sikerrel család és munka között. Bár eredetileg pedagógus v

Grófné Czere Anikó

Kiskunfélegyháza

A boldogságprogramnak köszönhetem, hogy megtaláltam önmagam, nőtt az önbizalmam, az önbecsülésem. Bátrabb, céltudatosabb ember lett belőlem. Most kezdem a harmadik évadot, mint klubvezető és a második évadot, mind klubkoordinátor. Az életem csak is a "boldogság" köré épül.

Lengyel Tímea

Kisvárda

Mert szívügyem a boldogság! Meggyőződésem, hogy ebben a rohanó világban kell egy kis megállás, amikor elgondolkozunk, hogy milyen szép is az élet! És hogy az élet is maga egy csoda!-És kell a mosoly, kell egy ölelés, kell egy szó...és akkor bátoríthatunk mindenkit, hogy igenis jobb vele is a világ!!

Pólya Mária

Komárom

Mert jó érzéssel tölt el másokat segíteni.

Varkonyi-Karsai Suzanne (Zsuzsa)

Luxembourg

Mosolygós és optimista alaptermészetemnek hála mindig közel állt hozzám a pozitív gondolkodás, kicsit tudományosabban a pozitív pszichológia. Mediátorként is a pozitív hozzáállást tartom a kommunikáció egyik kulcselemének. A Boldogságprogram segítségével ezt a szemléletet szeretném a klubban átadni!

Polónyi Erzsébet

Martfű

A martfűi közösségtől az elmúlt 27 év alatt nagyon sokat kaptam. Mikor megláttam a Boldogságprogramot, azonnal kézenfekvőnek éreztem, hogy most van lehetőségem viszonozni, meghálálni. :)

Göncz-Varga Judit

Mosonmagyaróvár

Az elmúlt 10 hónapos közös tevékenység és csoportvezetői "munka" nagyon sok új felismerést nyújtott számomra és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam.Hitvallásomnak érzem azt a mandinka közmondást,miszerint sok kis ember sok kis helyen miközben sok kis dolgot megtesz,megváltoztathatja a világ arcát

Kiss Ildikó

Nagyvárad

Miért is lettem klubvezető? Mert tudom, hogy a boldogság bennünk van csak hajlandóvá kell válni a megtapasztalására. Itt találkozunk azokkal akiknek most ez a fontos!

Kegyes Lászlóné Hajnalka

Nagyvenyim

Boldognak lenni,ősi vágyunk.Segíteni másoknak,felemelő érzés! Megismerni Önmagunkat kihívás! A boldogságprogramot megismerve úgy éreztem, minél többekhez el kell juttatnom a benne rejlő lehetőségeket,hogy önmagunkat megismerve együtt,egymást segítve érjünk célba:a Boldogsághoz!"

Rudikné Kecsmár Ágnes

Nyíregyháza Céltudatos Felnőttek

Pszichológus, trénerként sok emberrel foglalkozva azt figyeltem meg, hogy minden ember Boldog szeretne lenni, még senki sem jött hozzám, hogy az a vágya, hogy boldogtalan legyen. Mindőnkben bennünk van ez a képesség születésünk óta. A Boldogság képessége fejleszthető.

Kovács Éva

Nyíregyháza Énidő

Hogy miért is lettem klubvezető? Nos, erre a kérdésre Kállai Ilona kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész hitvallásával szeretnék válaszolni. „Igyekszem, amennyire a körülményeim engedik, jókedvűen és boldogan élni az életemet, mert azt gondolom, hogy tulajdonképpen ez az élet

Horvath Eva

Sepsiszentgyörgy Háromszéki Optimista

Szeretem az embereket, mindig is érdekelt a lélektan. A boldogság nem más, mint Önmagad megtatálása, elfodadása. A boldogság tanulható, tanítható. Tanuljuk és gyakoroljuk közösen nap mint nap!

Tóth Adriána

Siófok

A Boldogság minden-idők legnagyszerűbb életcélja. Hozzáteszem ami Tőlem telik, egy időben kipróbálom magam klubvezetőként, hogy megtapasztaljam mennyit vagyok képes adni.

Mayer Márta

Szeged Kék Madár

Szeretnék megtanulni örömmel járni a saját utamon (és másokén is), szeretettel, együttműködve, boldogan. Hiszem, hogy lehet.

Bézsenyi Ildikó

Szekszárd Alibi

Boldog, ki elmereng az örök dolgokon. Victor Hugo Még boldogabb az aki, látja ,hogy sokan teszik ezt .....engem ez motivál ..

Bánfiné Erika

Szentes EFI

Váci Mihály soraival tudnám megvilágítani legjobban hitemet: "Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, és nem elég akarni, de tenni, tenni kell". A Boldogságprogram arra inspirál, hogy kézzelfoghatóvá próbáljam tenni a technikákat és ez hatalmas kihívás és öröm!

Csákvári Éva

Tata

Nagyon szeretem és tisztelem Bella munkásságát. Dalai sokat segítettek nekem és barátaimnak abban, hogy megismerjék önmagukat és az igazságot az életről. Bella neve „fémjel”, felhívása gondolkodás nélkül cselekvésre késztetett. Így sokkal jobb a világ!

Barta Mónika

Tokod

Azért lettem klubvezető mert szeretek segíteni másokon,és igy a klubbon keresztűl látom a pozitív változásokat.Magam is sokat tanulok, fejlődöm ez által.

Patakiné Veres Magdi

Vatta

Szeretném, ha a kistelepüléseken is jelen lenne a Boldogságprogram, hogy még több helyen alakuljanak ki egymást támogató közösségek, melyek tagjai a boldogságukat nem a külső körülményektől teszik függővé és felelősséget vállalva önmagukért egyre tudatosabban és boldogabban élnek.

Csányi Éva

Veresegyház

Itt együtt tanulhatunk, fejlődhetünk, közösséget építhetünk. Együtt minden könnyebb! :)

Bánfi Katalin

Zalaegerszeg

Régóta szerettem volna felnőttekkel foglalkozni, aztán végül a csoporttagokban élő Gyermek-énnel is sikerült kapcsolatba kerülni. Ezzel leporolhattam szunnyadó pedagógus részem. Tanultam új önesegítő technikákat, megismertem új embereket és néhány régi ismerőst új oldaláról. Szép emlékek, néhány ki