Tarts Velünk Te is!
24425 regisztrált felhasználó

Klubvezetők

Polt Hajnalka Beáta

Ajka

Hogy miert is lettem klubvezető? Évekkel ezelőtt volt bennem egy érzés,hogy kell valamit tennem, valami dolgom van,de nem tudtam mi az!! Néha màr azt éreztem nem vagyok "normalis" :-). Aztan az élet szépen adta a dolgokat...mindent a maga idejében :-)..Önkéntese lettem az Alapitvanynak, s elindult a

Szamosvári Anita

Békés

Nagyon szimpatikus a klublégkör, az első évben Békéscsabán végigcsináltam a programot. Úgy érzem, eljött az idő, hogy megosszam másokkal is az ismereteimet, és együtt fejlesszük tovább személyiségünket, egymást segítve! :-)

Szénásiné Varga Katalin

Bonyhád

szerettem volna őnkéntes munkát vállalni. Ez a téma áll a legközelebb hozzám

Jászay Mariann

Budapest 18

Kedvenc mondatom: Ha boldog akarsz lenni, hát légy boldog! :) A klub remek alkalmat teremt arra, hogy egymást inspirálva egyre boldogabbá, és optimistábbá váljunk.

Lobmayer Erika

Budapest 6 Elevo

Gyakorló terapeutaként sok módszert ismerek. A Boldogságprogramot egy nagyon hatékony és gyors boldogságnövelő lehetőségnek érzem, saját tapasztalatból is. Nagy örömmel osztozom ezen bárkivel aki eljön a klubba, egy felszabadító, vidám, barátságos énidőhely estét eltölteni velünk.

Borsodi Gabriella

Budapest 8 Fehér Lótusz

Egyszer azt olvastam valahol: "Mindig azt keresd,ami jót tesz a lelkednek".Szerintem a Boldogságprogram erre igazán alkalmas.Ráadásul azt sok szépet és jót amit itt elsajátíthatunk,közösen megoszthatjuk egymással.Boldoggá téve magunkat és másokat is.Mosolygunk,nevetünk,játszunk,együtt örülünk.

Bene Szilvi

Budapest Borostyán Stúdió

"Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán segít." (Ralph Waldo Emerson)

Szarvas Ildikó Kutasi Tünde

Budapest Magnet Ház

Bagdi Bella felkérésére vállaltuk el a klubvezetést

Tabajdi Éva

Debrecen-Újkert

Pszichológusként elkötelezett híve vagyok a pozitív pszichológiának. Klubvezetőként megtapasztalhattam, hogy a tudományos kutatások a gyakorlatban is megállják a helyüket. Társakra találtam azon az úton, ahol kipróbálhattuk a boldogságfokozó technikákat.

Fehér Jánosné (Márti)

Dombóvár

Nyugdíjas évemre olyan elfoglaltságot kerestem, melyben én magam is fejlődhetek, tanulhatok, Másrészt továbbra is gyakorhatom hívatásomat az emberek megsegítését. Ekkor találatam rá a boldogságprogramra. Nem volt kérdés a csatlakozásom.

Novákné Kántor Borbála

Iregszemcse

Jó lenne, ha minél több ember látná meg az élet szépségét, venné észre az apró örömeit. Ebben szeretnék segíteni a BOLDOGSÁGPROGRAM-on keresztül.

Lengyel Tímea

Kisvárda

Mert szívügyem a boldogság! Meggyőződésem, hogy ebben a rohanó világban kell egy kis megállás, amikor elgondolkozunk, hogy milyen szép is az élet! És hogy az élet is maga egy csoda!-És kell a mosoly, kell egy ölelés, kell egy szó...és akkor bátoríthatunk mindenkit, hogy igenis jobb vele is a világ!!

Polónyi Erzsébet

Martfű

A martfűi közösségtől az elmúlt 27 év alatt nagyon sokat kaptam. Mikor megláttam a Boldogságprogramot, azonnal kézenfekvőnek éreztem, hogy most van lehetőségem viszonozni, meghálálni. :)

dr. Szabóné Maszler Judit

Mátra

Amikor megismertem a Boldogságprogramot, azonnal azt éreztem, hogy rátaláltam egy olyan módszerre, amelyet képviselni szeretnék. Magánemberként és pszichológusként eddig is a pozitív pszichológia szemüvegén keresztül szemléltem a világot, és ezt szeretném megtanítani minél több embernek.

Kiss Ildiko

Nagyvárad

Miért is lettem klubvezető? Mert tudom, hogy a boldogság bennünk van csak hajlandóvá kell válni a megtapasztalására. Itt találkozunk azokkal akiknek most ez a fontos!

Kegyes Lászlóné Hajnalka

Nagyvenyim

Boldognak lenni,ősi vágyunk.Segíteni másoknak,felemelő érzés! Megismerni Önmagunkat kihívás! A boldogságprogramot megismerve úgy éreztem, minél többekhez el kell juttatnom a benne rejlő lehetőségeket,hogy önmagunkat megismerve együtt,egymást segítve érjünk célba:a Boldogsághoz!"

Horváth Éva

Sepsiszentgyörgy Háromszéki Optimista

Szeretem az embereket, mindig is érdekelt a lélektan. A boldogság nem más, mint Önmagad megtatálása, elfodadása. A boldogság tanulható, tanítható. Tanuljuk és gyakoroljuk közösen nap mint nap!

Mayer Márta

Szeged Kék Madár

Szeretnék megtanulni örömmel járni a saját utamon (és másokén is), szeretettel, együttműködve, boldogan. Hiszem, hogy lehet.

Bánfiné Erika

Szentes EFI

Váci Mihály soraival tudnám megvilágítani legjobban hitemet: "Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, és nem elég akarni, de tenni, tenni kell". A Boldogságprogram arra inspirál, hogy kézzelfoghatóvá próbáljam tenni a technikákat és ez hatalmas kihívás és öröm!

Barta Mónika

Tokod

Azért lettem klubvezető mert szeretek segíteni másokon,és igy a klubbon keresztűl látom a pozitív változásokat.Magam is sokat tanulok, fejlődöm ez által.