Tarts Velünk Te is!
24424 regisztrált felhasználó

Nézd meg itt, milyen városban vannak klubjaink

A Jobb Veled a Világ Boldogság Klub egy olyan énidő hely, amely feltölt és a résztvevők személyes fejlődését szolgálja.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK ÉNIDŐRE?

A mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut önmagunkra. Olyan idő, ahol feltöltődhetünk, és csak magunkra figyelhetünk, magunkkal foglalkozhatunk. Mindenkinek szüksége van énidőre. A túl sok elfoglaltság, a munka, a család, a barátok, a mindennapi állandó rohanás, a megfelelési kényszer és a bizonyítási vágy, mind-mind annyi energiát kivesz belőlünk,hogy sokszor fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat.

Kell egy hely és kell az az idő, ahol és amikor feltöltődhetünk, ahol közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, ahol újra motiváltak lehetünk és inspirációkat gyűjthetünk céljaink eléréséhez. Mindenkinek szüksége van olyan tartalmas időre, ami segít bennünket egy minőségibb élet megteremtésében és a mindennapi boldogságszintünk növelésében.

AZ ÉNIDŐS BOLDOGSÁG KLUBOK CÉLJA

A résztvevőket olyan önfejlesztő énidő megtartására ösztönözni, melyek által fejlődhetnek, feltöltődhetnek, felfrissülhetnek, miközben a boldogságszintjük is emelkedik. Ehhez kíván segítséget, inspirációt és motivációt nyújtani találkozóról találkozóra a Boldogság Klub, melyet a Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet indított útjára, a klubokat pedig kiképzett szakemberek vezetik. A találkozók egymástól függetlenek, így bárki bármikor csatlakozhat. A klubtagok számára egy konkrét önfejlesztő énidő program is elérhető, ami a pozitív pszichológia boldogságkutatásaira épül. A program keretében közösen is, de ki ki egyénileg is kipróbálhatja, hogy érzi magát boldogságkutatók által leghatékonyabbnak bizonyult boldogságfokozó technikák gyakorlása közben. Mindez játékos, közösségépítő formában történik.

NÉZD MEG KISFILMÜNKET A KLUBOK ÉLETÉRŐL!

GYERE VELÜNK ÉNIDŐZNI!
JELENTKEZZ ÉNIDŐS BOLDOGSÁG KLUBVEZETŐNEK!

Jelentkezem a klubvezető képzésre >>

A 10 hónapos módszer témakörei:

  • A boldogságfokozó hála
  • Az optimizmus gyakorlása
  • Önbecsülés növelése
  • Társas kapcsolatok
  • Boldogító jócselekedetek
  • Célok kitűzése és elérése
  • Megküzdési stratégiák
  • Apró örömök élvezete
  • Megbocsátás
  • Spirituális élet gyakorlása

Ha még nincs a városodban Boldogságklub jelentkezz hozzánk Klubvezetőnek itt >>

Ahhoz, hogy klubvezető lehess, neked is részt kell venned a 10 hónapos Boldogságprogramban.

A Boldogság Klubok következő évada szeptember elsején indul. Addig is jelentkezz be a programba és kövesd híreinket, hírleveleinket!

Regisztráció a Boldogságprogramba >>