Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

Indítsd jól a reggeleket!

2019. szeptember 5.

Kevesen vannak, akik reggelente könnyen kipattannak az ágyból, inkább minden percet kihasználnak a lustálkodásra, egy kicsit még hagyják csengeni a vekkert, aztán nagy kapkodás, rohanás lesz a vége. És aztán az utcán szembe jönnek velük a kedves, kipihent emberek, akik rájuk mosolyognak, és vidám köszöntik őket: Jó reggelt!

Ők vajon hogy csinálják?

Pozitív gondolatokkal a fejükben ébrednek

A boldogság döntés kérdése, és ez a döntés a fejben születik meg. Aki jó érzésekkel, kíváncsian várja a napot ahelyett, hogy elátkozza a reggelt, biztosan eredményesebb lesz ezen a napon is. Mi a titok? Keresd minden napban a jót, a szépet, és légy ezekért hálás! Rögtön jobban fog indulni a nap!

Tegnap peched volt? Ne hagyd, hogy ez lehúzzon, minden nap új lehetőség, és esély is arra, hogy boldogabb legyél! Minden nap egy új kezdet is egyben!
Gondold át a rád váró napot! Ha ez lenne életed utolsó napja, akkor is azt tennéd, amit mára terveztél? Valószínűleg nem, de próbáld meg kihozni minden napodból a lehető legjobbat!

Beosztják az idejüket

Ha mindent reggelre hagysz – legyen az a pakolás, virágöntözés, vasalás – garantált a rosszkedv és a nap rossz indulása. Biztos lesz valami, ami elmarad, vagy rosszul sikerül. Jobb, ha este mindent előkészítesz, és reggel inkább magaddal foglalkozz!

A sikeres, boldog emberek olvasnak

Hírek, vers vagy könyv, mindegy. Az igazán boldog emberek reggel is olvasnak néhány percet.
Ez a rituálé nyugalmat sugároz, és rendszert hoz a reggelekbe. Sőt, kreatívabbak is lesznek tőle.

Sokat mennek a friss levegőre

A boldog emberek a reggeli autózás vagy buszozás helyett a gyaloglást választják, vagy utazás előtt tesznek néhány kört a ház körül, ha csak megtehetik, és lehetőségük van rá.

Már tettek is aznap valamit az egészségükért, javították a vérkeringésüket, megszabadultak egy adag stressztől. Utánozd őket!

Átélik és megélik a pillanatot

Ahelyett, hogy a munkába vezető úton a telefonjukat bámulnák, veszik a fáradságot arra, hogy figyeljenek a környezetükre, és észre vegyék az apró szépségeket. Nyitva tartják a szemüket, és valóban a fontos dolgokra figyelnek.

Így lesznek valóban boldogok. Erre te is képes vagy!

forrás: www.elle.de

Szerző

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.