Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

2016. augusztus hónap cikkei

aug
10.
Szabadság…

Néhány nappal ezelőtt augusztusba kanyarodott a naptár lapja. Legtöbben talán ebben a hónapban töltik jól megérdemelt nyári pihenésüket. A Boldogságprogram szerzői is szabadságot kaptak, egészen pontosan a témaválasztás szabadságát. S ha már téma, én éppen ezt választottam.

aug
8.
Irigység – az arctalan ismerős - 2. rész

Az irigység – ahogy azt az előző bejegyzésemben is olvashattátok – egy teljesen természetes, egyetemesen értelmezhető, mindenkire kiterjedő érzelem. Mi ezt mégis próbáljuk rejtegetni, letagadni és mihamarabb megszabadulni tőle. Megkockáztatom, hogy bevallani valakinek, hogy irigyek vagyunk rá, sokkal több lelki energiát éget el, mint bocsánatot kérni… Pedig sokaknak az sem megy egyszerűen!

aug
1.
Irigység – az arctalan ismerős

A mai bejegyzésemmel szeretnék a boldogságkutatásban egy – a véleményem szerint –figyelemért kiáltó rést betölteni. Van ugyanis egy érzelem, aminek természetével, és megélésével úgy gondolom, hogy indokolatlanul keveset foglalkozunk, főleg annak fényében, hogy közvetlen vagy közvetett hatásában, rendkívüli módon, a világon szinte minden ember érintett. Első bejegyzésemmel szeretném először általánosságban körüljárni az irigység érzelmét, egy következő bejegyzésem alkalmával pedig a boldogsággal kapcsolatos összefüggéseit szeretném megosztani.

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.