Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

2016. június hónap cikkei

jún
30.
Igazán boldog vagy?

Teszteld magad a Boldogság Ellenőrzőlistájával! Ilyet még biztos sosem láttál, nagyon aranyos cikkel zárjuk a Boldogságprogram második évadát.

jún
27.
Válts boldogabb életmódra!

Mi kell ahhoz, hogy fenntarthasd a boldogságod? Olvasd el a cikket, hogy megtudhasd!

jún
24.
6 boldogságfokozó gyakorlat

Linda Esposito cikke alapján

jún
22.
Félig üres vagy félig tele?

Elcsépelt közhelynek számít, mégis nagyon fontos tudatosítanunk magunkban, hogy milyen választ adunk erre a kérdésre. Mert aki képes örülni annak, ami van, és hálás, mert meglátja mindennek a jó oldalát, hasznát, alkalmassá vált a boldogságra.

jún
20.
A hosszantartó boldogság titka: Élj örömben önmagaddal

Egy dolgot ígérj meg magadnak, hogy a legjobbat hozod ki az életből, a legjobbat engeded meg, hogy történjen veled. Hozd meg a döntést, hogy elfogadod, és befogadod a jót az életedben. Nem kell eldöntened, hogy mi az, az élet majd meghozza azt!

jún
13.
Mentőötlet

Az már egy fontos állomás, ha odáig eljutottunk, hogy szeretnénk valamit tenni a boldogságunkért, és nem ragadtunk bele egy másokat hibáztató, hárító és önmagunkat áldozatként definiáló kategóriába. Nagyon dicséretes felismerés az, ha tudjuk, hogy a boldogságért tenni kell, mert a kék madár csettintésre ritkán jön, vagy ha jön is, hamar elszáll. De mit tegyünk ez után? A cikkből kiderül.

jún
11.
Mi tart bennünket boldogan és egészségesen egy életen keresztül? VIDEÓVAL!

A boldogság leghosszabb kutatásának tanulságai Robert Waldinger előadása, melyben a kutatás három fontos tanulságán kívül azt a régi, gyakorlati bölcsességet is megosztja velünk, hogy hogyan éljünk hosszú, örömteli életet.

jún
9.
BOFOMO, avagy BOldogság FOkozó Motiváció

"A szélirányon nem tudsz változtatni, a hullámokon sem, csak a vitorláidat igazítsd jól, és hamarosan hazaérsz a kikötődbe." Müller Péter

jún
7.
A gyermekek boldogságra nevelése régen és most

A boldogság minden emberi lény gyógyírja, lelki üdve, belső hajtóereje, kreativitásának alapja, cselekedeteinek mozgatója, és életének igazi értelme. A gyermeki boldogság a jövőt alkotja, mert ki boldogan él már gyermekként, hamarabb leli meg élete értelmét, céljai vannak, tettre kész, élénk és lelkesen veti bele magát az életbe. A boldogságra nevelés nem egyszerűen cél, hanem misszió. a szülőnek, az óvónéninek, a tanárnak, az államnak …!

jún
6.
Légy hű magadhoz...

...Így mint napra éj, következik, hogy ál máshoz se léssz (Shakespeare)

jún
2.
Mit jelent tudatosan élni?

Ma már szinte elcsépelt kifejezés és számtalan könyv, tanítás, módszer, tanít minket a tudatosságra. A csapból is az folyik, hogy légy tudatos magadra, légy tudatos az életedre. Na de mikor vagyunk azok?

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.