Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

2016. február hónap cikkei

febr
27.
Az út és az utas

Utad során a háttér folyamatosan változni fog, változni fognak az útitársaid is. Vannak, akik csatlakoznak hozzád egy időre, és vannak, akik nem bírják majd a tempódat, mert túl lassú vagy túl gyors leszel nekik. Lesz, hogy rád esteledik, vagy elered az eső. De neked menned kell tovább.

febr
26.
Tanácsok a mentális és fizikális jól-léthez

A megküzdési stratégiák olyan módszerek, amelyeket a stresszes helyzetek kezelésére használunk. A jó megküzdési stratégiák elsajátítása és használata gyakorlást igényel, azonban ezeknek a stratégiáknak a használata egy idő után egyre könnyebbé válik. A legfontosabb, hogy a jó megküzdési stratégiák mentális és fizikális jól-létet eredményeznek.

febr
24.
Túlélni az életet

Amióta az ember létezik a Földön, része az életünknek a túlélés. Minden korszaknak megvolt a saját mechanizmusa. Éppen ezért amikor arról beszélünk, hogy jelenlegi életünkben ilyen-olyan problémákkal, nehézségekkel kell szembenéznünk, látnunk kell, hogy ez a hatás már a kezdetektől fogva a világunk, életünk része.

febr
22.
Lépj tovább könnyedén – 9 ötlet, ami segíthet a nehéz helyzetben

Életünk során kivétel nélkül valamennyien élünk meg nehéz helyzeteket. Következzen néhány jó tanács, amelyek segítenek túllendülni életünk szakadékain.

febr
20.
Miért adjuk fel?

Ahhoz, hogy megküzdjünk egy fennálló problémával, azaz feladattal, helyzettel, először is tudnunk kell, hol akadtunk el, mi az elakadás oka, mi az, amit szeretnénk, és mi az, amit nem szeretnénk. Olvasd tovább a cikkben!

febr
18.
Az 5 leggyakrabban alkalmazott konfliktuskezelési mód - 2. rész TESZT

Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, te melyik konfliktuskezelési módot alkalmazod!

febr
17.
Az 5 leggyakrabban alkalmazott konfliktuskezelési mód - 1. rész

Olvasd el a cikket, és ismerd meg az 5 leggyakrabban alkalmazott konfliktuskezelési módot!

febr
13.
4 egyszerű stresszkezelő stratégia

Fontos megtanulni, hogy hogyan tudjuk felismerni és hatékonyan kezelni a stresszt az életünkben, hogy ezáltal hosszabb életünk legyen és boldogabb, egészségesebb emberré váljunk. Olvasd el, mi az a 4 egyszerű stratégia, amivel kezelhetjük a stresszt!

febr
8.
Bemutatom egy barátomat: Stresszt!

Van, akit a legapróbb hétköznapi kizökkenés is felemészt, cselekvőképtelenné tesz. És van, aki a hirtelen megoldhatatlannak tűnő helyzetben is remekel. Mi lehet a titok? Olvasd el cikkünket, hogy megtudhasd...

febr
5.
És mégis, kinek az élete?

A túlzott alkalmazkodástól az önkiteljesedés felé...

febr
3.
Hogyan kezeld a mindennapi stresszt?

Számos stresszhelyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Olvasd el a cikket, és ismerj meg 8 stresszkezelési technikát.

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.