Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

2015. november hónap cikkei

nov
26.
Határok nélkül

Gondolatok, érzések párkapcsolatról, szerelemről...

nov
24.
Hogyan nevessünk?

A jókedv és kacagás lehet az út a testi-lelki gyógyulás felé. Éljünk áldásos hatásaival örömöt okozva ezzel magunknak és embertársainknak.

nov
22.
A boldog családi élet alapjai

Ahogy egy ház építésénél fontos, hogy milyenek az alapok, ugyanúgy alapvetően meghatározó, hogy milyen alapokra építjük a családunkat. Cikkünkből kiderül, hogy mi a boldog családi élet alap pillére.

nov
21.
A boldog család felé vezető út

Miben segítenek a kérdések a boldogsághoz vezető úton? Ha olyan kérdések mentén kezdünk el gondolkozni, amelyekkel saját érzéseinket, viselkedésünket vesszük célpontba, akkor megtettük az első és legnehezebb lépést a változás felé.

nov
20.
A család ereje

Az életvidám, boldog családokra az alábbiak jellemzőek: a családtagok önértékelése magas, a családi kommunikáció őszinte, nyílt, tiszta és specifikus, a szabályok rugalmasak, a helyzethez és életkorokhoz igazodnak és változtathatóak.

nov
18.
Boldogan munka közben. Lehetséges?

Vajon hányszor találkoztál már azzal a kifejezéssel, hogy lehetetlen? Hányszor mondod magadnak, hányszor mondják neked mások, hogy ez vagy az nem lehetséges? Ne hidd el, olvasd el cikkünket, és változtass!

nov
14.
Jutalomfalatok

A boldogságot soha nem kívül találjuk meg, a keresést önmagunkban kell elkezdeni. Ehhez nyújt segítséget a Sonja Lyubormirsky tanításaira alapozott Boldogságprogram. Persze, először azt kellene tudnunk, mi is az a boldogság, amire vágyunk.

nov
12.
Lehetek én is boldog?

A boldogságra nem lelhetünk rá önmagunkon kívül, mert bennünk van. Boldogságprogramunk segít neked megtalálni odabenn! Olvass tovább, hogy megtudd hogyan.

nov
8.
Egyedül is szuperül - avagy a ,,sikeres” kapcsolataink alapja

Belegondoltál már abba, hogy az egyedüllétünk minősége mennyiben határozza meg a kapcsolatainkat?

nov
6.
A boldogság elérése munka, feladat, és szokás

Ha tartósan boldogabbak akarunk lenni, akkor néhány tartós változtatást kell életbe léptetnünk, ami nap, mint nap erőfeszítést és elkötelezettséget kíván tőlünk.

nov
4.
A boldog család 15 titka

Mindannyiuknak vannak elképzelései arról, hogy egy boldog családnak milyennek kellene lennie. A Te családod beleillik ebbe a képbe? Ha nem, ne ess kétségbe. Most beavatunk a boldog családi élet néhány titkába, amelyekkel Te is megtapasztalhatod az otthoni boldogságot. Íme:

nov
2.
Lehet boldogabb egy közösség?

A szakirodalom szerint egy közösség nem csak egyszerűen tagjainak és azok tulajdonságainak összessége, a tapasztalat bizonyítja, hogy az együttességben természetes többlet rejlik az egyedülléthez képest. Mi is ez a többlet? Olvasd el cikkünkben.

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.