Tarts Velünk Te is!
24337 regisztrált felhasználó

2015. október hónap cikkei

okt
30.
7 lépés az elégedettebb és boldogabb élet felé

Nézzük, mi az a 7 lépés, amit érdemes megtenned, ha boldogabb életet szeretnél

okt
28.
Optimista stratégiák

A pozitív gondolkodás előnyeiről szóló tanulmányok szinte minden területen helyet kaptak maguknak, bölcsek, tudósok, orvosok megannyian adták tudtunkra az élet szebbé tételének receptjét.

okt
26.
A boldogság, mint cél...?

Manapság rengeteg formában csaknem közhelyként találkozunk a boldogan élni, boldognak lenni, hogyan legyek boldog kérdéskörrel. Vajon miért foglalkozunk ezzel, miért teszi ki a mindennapjainkat a boldogság kutatása, keresése? Miért vált céllá?

okt
24.
Az optimizmus jegyben jár a mosollyal, derűvel, örömmel

Élj úgy, mintha szeretnéd magad, mert végül még meg is eshet veled. - Vajon mitől és hogyan tudnám elérni ezt a vágyott állapotot? Ha szeretnéd megtudni a titkot olvass tovább!

okt
22.
Optimizmus vagy pesszimizmus: Melyik van jobb hatással egészségedre és életedre?

Néhány kutatás szerint az optimista emberek nagyobb valószínűséggel tovább élnek, azonban az adott helyzettől függően mind az optimisták mind a pesszimisták hordoznak "hasznos funkciókat".

okt
20.
Születési név: Optimizmus, édesanyja neve: Boldogság

Napjainkban egyre népszerűbb téma a boldogság keresése, avagy hogyan tudunk megvilágosodottá, kiegyensúlyozottá válni.

okt
14.
Adj egy ölelést

Október 15. Az ölelés világnapja. Egy ölelés többet jelent egy puszta szokásnál, gesztusnál. Miért olyan ,,nagy dolog” ez, hogy elneveztek erről egy napot? Mindjárt megnézzük!

okt
12.
Az energia nem vész el...

...csak átalakul. De hova tűnik, amikor úgy érezzük, hogy napról napra csak tengünk-lengünk, bár rengeteg tennivalónk volna, mégsincs rá erőnk, nincs hozzá kedvünk?

okt
9.
Boldogságteremtő optimizmus

A pozitív gondolkodás egy életigenlő, bizalomteljes magatartás. A pozitív szó a latin pozitivus szóból ered, és azt jelenti: „ami van”, ami adott, azt látni, ami ténylegesen van.

okt
7.
Az optimizmus tanulható képesség

Ne ijeszd el magad az élettől azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz. Ne vetítsd előre a még nem létezőt, s ne éleszd újra letűnt bajaidat.

okt
5.
Az optimista élet 7 csodálatos előnye

Manapság zord világban élünk, amely tele van bajokkal, bánattal és negatív hírekkel. Ám rengeteg pozitív dolog is jelen van a világban, amely mindezt a rosszat kiegyensúlyozza.

okt
3.
A boldogság nyomában

Szinte naponta van terítéken az új látásmód, miszerint a boldogság szempontjából sokkal fontosabb, hogy hogyan gondolkodunk - önmagunkról, a világról és másokról, mint az életünk objektív körülményei.

okt
1.
Félig teli vagy félig üres?

“Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.”

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.