Tarts Velünk Te is!
24341 regisztrált felhasználó

2015. július hónap cikkei

júl
31.
Beszélgetés Dr.Bagdy Emőkével a boldogságról

Országos Boldogságprogramunk Fővédnökét kérdeztük egy interjú keretén belül arról, hogy szerinte mi a boldogsághoz vezető út lényege. S mit tehetünk azért, hogy harmonikusabb legyen életünk.

júl
27.
Interjú a Boldogságprogram megálmodóival

A Magyar Coachszemle - Life rovata - interjút készített Boldogságprogramunk koordinátorával Csete Niával. A cikket, és a lehetőséget köszönjük szépen Kovács Petrának.

júl
15.
Mérd meg a boldogságod!

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy megmérd hányadán is állsz a boldogsággal, klikkelj tovább és nézd meg mai cikkünkben. Érdekes boldogság-teszteket hoztunk neked!

júl
14.
Boldogságórák Magyarországon

10 hónapos ingyenes Boldogságprogramunk a gyerekek számára Boldogság órák keretén belül 2015.szeptember 1-től folytatódik! Csatlakozz hozzánk, és segíts boldogabbá tenni a világot!

júl
13.
100 pozitív megerősítés

A pozitív megerősítések nagyban hozzájárulnak a vidámsághoz és örömhöz. Általuk a nehéz, gondterhelt pillanatokat is átválthatod örömtelivé. Van kedved kipróbálni őket?

4890 84 7848
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.