Tarts Velünk Te is!
24424 regisztrált felhasználó

30 lehetőség a hálád kifejezésére 3. rész

2019. október 23.

Előző cikkünkben a munkatársaid felé gyakorolható hála kifejezési módokat osztottunk meg veled. Kipróbáltad valamelyiket? Ha van kedved folytatni akkor ne habozz, hálálkodj velünk!

21. Ha értekezletet tartasz, vagy fel kell szólalnod egy megbeszélésen, légy rövid, érthető, és tartsd tiszteletben mások idejét! Feleslegesen ne tarts fel senkit, hálásak lesznek neked érte.

22. Írhatsz meglepi e-mailt valakinek a munkatársaid közül: akár szülinap alkalmából, akár csak abból az alkalomból, hogy kifejezd az örömödet, hogy együtt dolgozhatsz vele, vagy kívánj neki jó egészséget! Meg fog lepődni!

23. Egy kávé, egy tea vagy egy üdítő a melletted ülő kollégának? Igazán nem jelent nagy fáradságot!

24. Tudasd a főnököddel, milyen klassz munkatársakkal dolgozol együtt! Ha a kollégád fülébe jut, hálás lesz neked az elismerő szavakért! Ha sosem tudja meg, akkor megmelengetheti a szíved, hogy ma is tettél valakiért valami jót.

25. Mondj mindig köszönetet: a jókor jött építő kritika, egy útmutatás mindig jól jön !

Ne felejtkezz meg azokról sem, akik érted dolgoznak !

Azok az emberek, akik segítik a mindennapjaidat - a szerelő, a takarítónő, a pénztáros -  habár pénzért végzik a feladataikat, de mindig van lehetőséged, hogy megköszönd a munkájukat.

26. Adj több borravalót, mint amennyire gondoltál!  Írj mellé néhány köszönő szót is a szalvétára vagy a blokkra!

27. Nézz a szemébe mindig annak, akivel beszélsz! Neked se esne jól, ha levegőnek néznének! Nevess és a világ visszamosolyog rád!

28. Tudasd valamelyik szolgáltatást végző ember főnökével, mennyire elégedett vagy XY munkájával!

29. A jól elvégzett munka után írhatsz köszönő levelet, e-mailt, jó fog esni akár a fogorvosnak, akár a szerelőnek!

30. Köszönd meg az utazást  a buszsofőrnek a leszálláskor, hiába ez a munkája, erre az apróságra emlékezni fog, neked pedig lehetőséged van szebbé tenni a napját.

"A hálás emberek erőt adnak a többieknek a jócselekedetekhez!"

Albert Schweitzer

 

Remélem megvalósítod ezeket a tippeket, ha igen, oszd meg utána a tapasztalataidat velünk a Boldogságprogram üzenőfalán.

Gyere el a novemberi Boldogság Mesterkurzusra, mert Bagdi Bellától és Dr.Bagdy Emőkétől további értékes boldogságfokozó gyakorlatokat tanulhatsz!

Forrás: Psychotypps

Szerző

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!
4890 84 7861
oktatási intézmény klub itthon és külföldön bejegyzés a témákhoz

 

Szeretettel köszöntünk a Boldogságprogram blog oldalán.
Ezen az oldalon folyamatosan megosztjuk veled a legújabb boldogságtanulmányokat, továbbá hétről hétre életminőség jobbító, egészségmegőrző cikkeket olvashatsz.